bunlarda benim koleksiyonum...el emeği,göz nuru...

herkese merhaba;

bir arakadaşım renault clio'sunu modifiye yapmıştı,hiç beyenmemiştim ve '' ben bunun oyuncağını bile daha iyi modifiye ederim '' dedikten sonra iddia üzerine bu işe başladım... ve bir daha bırakamadım...

arabaları her yerden alabiliyorum,sadece 1'e 1 aynı olması şart,fiyatı mühim değil... ister işporta isterse mağaza....

ilk önce ne yapacağıma karar veriyorum,o sıraya göre hareket ediyorum. genelde ya arabaya göre paça toplarım,yada parçalara göre araba alırım,o gün hangisi olursa... gerekirse yeniden boyarım,farlar,cam'lar,egzost,lastik,jant,devir-hız saatleri,emniyet kemerleri,rollcage,alçaltma-yükseltme... aklınıza ne gelirse yapıyorum.

ancak bunları yaparken orjinal görünmesine önem veriyorum,sırıtmamalı,saçma olmamalı,gerçeğine enn yakın olmalı...hepsinden sadece 1 tane var!!! 2.cisi imkansız...

daha önce eski dükkanımda sergiliyordum,bu dükkanımda bu şansım şimdilik yok:(

modellerim arasında elektrikli 3 tane 1/10 subaru,ford,dodge,1 tane daha subaru 1/25,
bıg foot,profesyonel yelkenli ve son olarakta 128cm'lik vinç mevcut...
fotoğrafları cep telefomundan çekmiştim,çok detay belli olmuyor...

umarım beğenirsiniz...

bu audi TT'de gördüğünüz herşey el yapımıdır,stıcker'lar özel alınmıştır...

1978 dodge chalenger...lastikleri için,yeni formula 1 maketi aldım ve lastiklerini kullandım,boyası değişti,sağ-sol egzos çıkışları,jantlar,motor,kaput,araç içi,dış kaporta (arka çamurluk için DRAMEL marka el aleti özel alındı)....

land rover defender; ön demirler,sis farları,tavan avadanlıklar...her şey....

vee... NİSSAN SKYLİNE GTR R34 ilk önce araç alındı,ardından japon'yaya giden kuzenimden orjinal NİSMO stıcker'ları istedim... üstündeki bütün logolar,yazılar orjinaldir.hatta GTR logosu metal olup kabartmalıdır... bu aracın aklınıza gelebilecek her yeri değişti,hatta koltuklarında karbon fiber görünüm bile mevcuttur...aracın yanlarındaki stıcker'lar şuan modifiyeli araçlarda bile yok!!! tam 3 günde hazırlandı... o zamanlar fazla fotoğrafını çekmemiştim:(

renault clio; ilk demo arabam... rollbar,devir saati,emniyet kemeri,far karartma,orjinal logolar... sol yandaki araç üst'te bahsettiğim nissan'ın yan tarafı. dikkat'li bakarsanız stıcker'ları rahatlıkla görebilirsiniz...

bunlarda eşimin bana aldığı özel koleksiyon arabalar...

kuzenim almış kendisine,beceremedi bana verdi... bende horby yaptım... hatta küçük bir kaza bile geçirdim yaparken; gözüme JAPON YAPIŞTIRICISI kaçtı:farao:

dükkanımdaki raf...o zamanlar 95-98 tane arabam vardı:) 85 tanesi modifiyeli...

hayalimdeki otomobil... 1969 DODGE CHARGER...şeritler ve ejderha benim eserim,araç alçatma mevcut...

1/25 kumandalı subaru,müşterim UMMAN'dan getirnişti...

burdada vinç'imin değişik açıdan görüntüsü; ayrıca sol üst'te big foot görünüyor... tabiki o da işlemlerden geçti:bounce:

1/10 subaru impreza

arabalarımın bir kısmı...daha ev'dede vardı o zamanlar,ama teknemin duruşu süper...

hep modifiyeli olacak değilya... 1 tanede kaza yapmış şeklinde araba yaptım. gerçek kaza resimlerinden bakarak, 1'e 1 yapıldı...aracın üstündede hummer var,onunda tekerlekleri değişti...

tır'larımda var tabiki...

ve en son resim... komple tezgah arkası...:queen::queen::queen:

o kadar çok resim vardaki... sadece bir kaçını seçip koyabildim; umarım beğenmişsinizdir.

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:rendeer:

Otomobilleri kabul etmiyoruz aramıza :mrgreen: Şaka Şaka :)

Gercekten cok güzel valla :) Tabi otomobil olunca şansınız oLuyor ; Motosiklette böyle fazla secenek yok :) Bu arada ben de Yeni biR BMW 650 CS buldum ; Bu hafta alacağım :)

hayran kaldım :cyclopsan emeğine sağlık çok güzel olmuş bence devam etmelisin yakında sergi açarsın :mrgreen: (Türk yaklaşımı :mrgreen:)

Otomobilleri kabul etmiyoruz aramıza :mrgreen: Şaka Şaka :)

Gercekten cok güzel valla :) Tabi otomobil olunca şansınız oLuyor ; Motosiklette böyle fazla secenek yok :) Bu arada ben de Yeni biR BMW 650 CS buldum ; Bu hafta alacağım :)

Hayırlı olsun şimdiden:mrgreen:

Otomobil kolleksiyonuda harika:cat:

abi eline saglik cok güzel olmuşta birde zat 150 modifiyeleseydin fena olmazdi hani:queen:

abi çok güzel yaa hayran kaldım amerikan otolara ilgimiz büyük galiba bende mustang hayranıyım hayallerimi süsleyen araba shelby abi resimlerine hobine hayran kaldım

Gerçekten çok güzel maketler.
Fakat fotograf kalitesi sanatınızı örtmüş.
Bu modelleri tek tek fotograflamak isterdim. :)

Gerçekten çok güzel maketler.
Fakat fotograf kalitesi sanatınızı örtmüş.
Bu modelleri tek tek fotograflamak isterdim. :)

katılıyorum... iyi bir makine ile iyi bir fotoğraf çalışması yapılmalı bence de bu modellere..... Özellikle kaza yapan araba modeli için iyi bir ışık ve gölge ayarı yapılmış fotoğraf gerek bence , ben onu çok beğendim çünküüüüü :cherry:

harika arabalar valla :) ama daha kaliteli bi makineyle çekersen bir de resimleri daha zevkli olur izlemesi :)

arkadaşlar; o zamanlar motosikletim yoktu...devamlı bu arabalarla uğraşıyordum,o günlerde de cep telefonumu yeni almıştım... devamlı çekip durmuştum:)

bu sebepten dolayı kötü çıktı...

valla ayberk çiköfteden başka şelerde yapıyomuşsun :p
şaka bir yana süper koloksiyon bayıldım oynamak isterdim hepsiyle:)

motorun hayırlı olur inş,benimkinede müşteri çıktı 1 saat önce geldi hemen baktı yarın konuşuruz dedi
hiç istemiyorum ama birazcık sıkışacam sanırım hayırlısıyla olmasın inş
bende kalsın motorumu sefiyomm beennn:salut:

arkadaşlar; iyi ve güzel temennileriniz için çoook teşekkür ederim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla harika şeyler..... Burda saç baş yoldum... :p

Ayberk eline, emeğine sağlık.:cat:
Benim de maket-model merakım vardır, ama daha çok hava araçları üzerine.
Bu arada, dikkat et de çalmasınlar onları dükkandan. :)

valla ayberk çiköfteden başka şelerde yapıyomuşsun :p
şaka bir yana süper koloksiyon bayıldım oynamak isterdim hepsiyle:)

motorun hayırlı olur inş,benimkinede müşteri çıktı 1 saat önce geldi hemen baktı yarın konuşuruz dedi
hiç istemiyorum ama birazcık sıkışacam sanırım hayırlısıyla olmasın inş
bende kalsın motorumu sefiyomm beennn:salut:

Benim gibi yap Turgay, fiyatı yüksek tut:p

Son düzenleme:
nekadar yüksek :)

arkamızdan sövmesinler
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar