- Konu Yazar
Arkadaslar Almanya´da yasayan ve bu siteye bagli motosiklet kullanan varmi????:bounce:
tekrar selam ben varim
bende sevindim
a7 ulm istikameti de heidenheim
:cat:
türkiye ye motorla gitmeyi
bende düsünmüyorum degil
ama uzun zaman gerekir izin malum hep 3 hafta ala biliyoruz
buda az gelir
Ya bende Avrupa ama Almanya degil Belçikadayim, yalniz ben race kullanmiyorum benim askim chopper... Türkiyeye daha simdilik aklimda yok ama kim bilir birde bakmissin yolda sana rasladim...:wiinkk:
Ya bende Avrupa ama Almanya degil Belçikadayim, yalniz ben race kullanmiyorum benim askim chopper... Türkiyeye daha simdilik aklimda yok ama kim bilir birde bakmissin yolda sana rasladim...:wiinkk:
cok sevindim merhaba:king:- bende nerdeyse tekim diye düsündüm gercektenale:
ben würzburg´a yakin yerde yasiyorum. rica etsem nerden katildigini ögrenebilirmiyim?
türkiyede iyi bulusma yapip gezi tertip ediyorlar. belki bizde yapabiliriz topluca degilmi yani :cherry:
Gezilerinizin fotoğraflarınıda eklemeyi unutmayın ...Başka kimse yok mu?güncelleyelim![]()
çoooook eskiden bende almanyadaydım ama artık Türkiyedeyim :mrgreen:
Sizinle gezmek kısmet değilmişr:
Sene ortasindan beri büyük ehliyetim var - yasim tuttugu icin direk yapabildim :lus1::
valla ben gecen ctesi ve pazar hava biraz elverisli oldugu icin dayanamadim kullandim.
Ama ilkbahar olmasini iple cekiyorum:wiinkk:
Valla Würzburg u ta çocukluğumda ziyaret etmiştim..Çok güzel bir Kent ..Vay be..Wie schnell die Zeit vergeht..Kaum zu glauben....
bende almayandanım![]()
ya www.gurbetmotorculari.com burayada bi baksana bizim gurbetçilerimiz orada... orayada üyeyim bir çok değerli dostlar var
bende inan hava ne zaman güzel ocak diye dört gözle bekliyorum
ama malisef kar yayiyor:salut:
motorun ne ?
bende yeni yeni biniyorum
benimki chopper yamaha 535 virago,yamaha 600 fzr,yamaha enduro
en cok chopper hosuma gidiyor diger satacagim
Pardon diger arkadaslara merhaba
eger tur yaparsak resim ilave ede biliriz
bahar hanım size şu linke bakmanızı öneririm.ben almanyada deyilim ama siteye üyeyim ve birkaç paylaşımım dahi var.güzel bir site tavsiye ederim:cat:
http://www.freebiker-tr.de/phpBB2/index.php
ve bayağı geziler toplantılar yapıyor arkadaşlar, güzel bir ortam kurabilirsiniz