[Manisa MT] Yine Yeni Yeniden Toplaşması :) 19.12.2008

Bitti diyenler,Bunlardan cacık Olmaz diyenler,saman alevi gibi geldi geçti diyenler,,YANILIYORSUNUZ .. iŞTE YENİDEN SAHNELERDE,YOLLARDAYIZ. :) :)

Şaka bir yana dostlar,kimseye yok bir lafımız,,biraz latife yapmak istedim,,kimse kızmasın gücenmesin.

Lafı fazla uzatmıcam,,artık bir yerden başlamamız lazımdı,,dostları özledik,onlarla gülmeyi,eğlenmeyi,eski anıları debreştirmeyi özledik.

ve uzun bir aradan sonrada bu toplnatı topiğini açmak bana düştü,,ne mutlu diyorum ve fotğraflarla birlikte toplantı yerimizi ve tarihimizi açıklıyorum..

TOPLANTI YERİ = TAHMİSİN YERİ
TOPLANTI TARİHİ = 19-12-2007
SAAT=20.00

MEKAN TARİFİ = MANİSAYA GİRİYORUZ,YENİ YAPILAN 1. VE 2. YERALTI KÖPRÜSÜNÜ GEÇİP İSTANBUL İSTİKAMETİNE DOĞRU YOL ALIYORUZ.2. KÖPRÜYÜ GEÇİYORUZ ARKASINDAN AKDEDE ÜST GEÇİDİ GELİYOR,(GARAJIN ORASI.).VE SIRAsıyla SAĞDA ORDU A.Ş(RENAULT SERVİS),BOZYAKA MAĞAZASI VE "BP PETROL".. BP PETROLÜ GEÇMİYORUZ VE İÇERİYE GİRİYORUZ,,İŞTE ORASI TAHMİSİN YERİDİR.

GÜRKAY MÜDÜRÜM YOKMUŞ GALİBA,,asitsiz kola gibi olcaz o olmayınca :)

ALLAH ülen en son fotoya bak:pr:maksuzmu yapıyon lem dayıcım beni kahrediyon :salut:malesef gelemiyorum cuma günü antalyada olucam.hafta sonu iki günlük önceden ayarlı bi gezim var.ama fotolara baktım aklım sizde kalıcak.neyse bidahakine nasılsa başladı bikere arkası gelir diyorum vede tüm dostlara selamlarımı gönderiyorum:cat:

Hayırlı ossunn =) Topraklarım toplanıyor.. iş güç olmasa ne güzel olurdu gelirdim.. bol sohbetler iyi eğlenceler

Hepinize şimdiden iyi eğlenceler

ANGARA'DAN oraya gelemiyoruz şu sıralar da ama o da olacak inşallah.

Serkan abicim; 2007 Nisan 18 miydi neydi. Mt nin ilk toplantısıydı. Şöyle demiştin, "ya bizim sitede bi oğlan yeni motor mu ne almış, servis soruyordu"

Erkmen atladı " abi ben aldım o motoru "

Hayırlı olsun falan filan, hah işte onu da ben aldım YBR gibi :DDDD Kullanmak nasip olmadı ama olur inşallah

Tüm Manisalı dostlara saygılar sevgiler ...

oh be şükür. ne yapıp edip gelmek istiyorum dostlar. acaip özledim valla sizleri. Lodos ilk çayım senden, ikincisi İskiden.

valla mekan süper oratam süper mecit abi yapacağını yapmış yine:)ama gelemiyorum:(işten dolayı

MECİT KARDEŞİM :)
gelsem benide aranıza alıp bağrınıza basarmısınız acaba:silent:
bu arada ben MANİSAnın yabancısıyım buluşma yerini bulamazsam gelip beni İZMİRdeki evimden alırmısınız :silent:
şimdiden SAYGI ve SEVGİLERİMİ sunarım:rendeer::rendeer:

oh be şükür. ne yapıp edip gelmek istiyorum dostlar. acaip özledim valla sizleri. Lodos ilk çayım senden, ikincisi İskiden.

lem MÜYEN DİZim sade çay deel memleketimin kebabındanda isteriz :p:p:p:p:p

abi sırf kokoreç yemeye giderim o toplantıya (töbe bismillah) :cherry:

vallahi buradan ben ,iski, kemal geleceğiz gibi... üç beş kişi oluruz herhalde üç beş kişide manisa'da eh üç yüz beş yüz kişide izmir'den ,yeter.

bu arada muratım çayın kahven benden ayıpsın ama arap kadrinin kokoreçine karışmam :cherry: beni aşar hehe...

İnşallah,
benim de katılasım var. Hem de gülmeden... :pr:

Bakalım vasıta durumu az sorunlu.

bu arada muratım çayın kahven benden ayıpsın ama arap kadrinin kokoreçine karışmam :cherry: beni aşar hehe...

hemşonun kokoreçine sponsor olamıyon ha:cyclopsan:silent:
elbet sıra banada gelir:pr: :p:p

Tamam hadi Arap abininde kokosuna da ben sponsor oluyom :cherry:

işte sponsorum bee:mrgreen:
lem maaşı bırkacan kokoreççide bilesin:queen::queen:

İnşallah,
benim de katılasım var. Hem de gülmeden... :pr:

Bakalım vasıta durumu az sorunlu.

benzin masrafıma sponsor ol:cat:
ALSANCAKdan alır dönüşde BORNOVA SOKAĞININ girişinde bırakırım:queen::queen:

MECİT KARDEŞİM :)
gelsem benide aranıza alıp bağrınıza basarmısınız acaba:silent:
bu arada ben MANİSAnın yabancısıyım buluşma yerini bulamazsam gelip beni İZMİRdeki evimden alırmısınız :silent:
şimdiden SAYGI ve SEVGİLERİMİ sunarım:rendeer::rendeer:

lem MÜYEN DİZim sade çay deel memleketimin kebabındanda isteriz :p:p:p:p:p

abi sen bizi sayıp sevicek,gelcek ol,,ben gelir evden çıkarken botlarını bile bağlarım,,baştacısın..

gelen gelmeyen tüm dostlara şimdiden teşekkürler,,benim MANİSA MOTOR SPORLARI KLÜBÜ DERNEĞİ yöneim kurulumda orda olucak kısmetse.

Son düzenleme:
bugun aldım haberini cesurdan dan canlı kanlı işallall bende ordayım cuma hadi herkesi bekleriz. izmir im kavak yellerim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar