Daphne geldiiii

Hoşgeldiniz Ceylan hanım.. Tanışma topiğinizi yeni farkettim oldukça uzun bir karşılama olmuş.:) Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz. Selamlar..

Hoşgeldiniz Ceylan hanım.. Tanışma topiğinizi yeni farkettim oldukça uzun bir karşılama olmuş.:) Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz. Selamlar..
Teşekkür ederim. Sağolsun arkadaşlar bendeki pozitif enerjiyi farkettiler. selamlar bizden de...

şu başlığı kilitleyin artık, kadıncağız hoşbulduk demekten yoruldu :queen:

Teşekkür ederim. Sağolsun arkadaşlar bendeki pozitif enerjiyi farkettiler. selamlar bizden de...

biz ona çekim yasası diyoruz, pozitif enerji değil :queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw ceylan ne topik yaw ..umarım katılımcı olursunuz demekki benim konserlere gelsen ne dinleyici olur yaw barı dolduruurz..:mrgreen:

harbiden kitleyin hatun bayılacak yaw ...neyse ceylan sen başka topikte yorumlara katıl bari topik kapansın :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
şu başlığı kilitleyin artık, kadıncağız hoşbulduk demekten yoruldu :queen:

biz ona çekim yasası diyoruz, pozitif enerji değil :queen:
sadece beni düşündüğünüz için di mi? yani kıskançlık falan yok :queen::queen::queen::queen:

yaw ceylan ne topik yaw ..umarım katılımcı olursunuz demekki benim konserlere gelsen ne dinleyici olur yaw barı dolduruurz..:mrgreen:

harbiden kitleyin hatun bayılacak yaw ...neyse ceylan sen başka topikte yorumlara katıl bari topik kapansın :mrgreen::mrgreen:

kardeş sen yeterki ankarada hangi bar olduğunu ve tarihini söyle, biz doldurmasını biliriz:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesef ceylan ankarada şimdilik yok konser..ama istanbula geldiginde gelirsin istersen yolun düşerse ...tabi mütün motorcu kardeşlerimide

Mersin İl Temsilcisi
korumalıklarınız var mı? hoşgeldiniz ama korumalık yoksa hoş kalmayacaksınız demektir

Hoş geldiniz:wiinkk:

Sen bayağı yenisin galiba buralarda:bounce:
hoşbulduk teşekkürler...

beklerim nedemk..başım üstüne

eyvallah Soner, sağol...:wiinkk:

korumalıklarınız var mı? hoşgeldiniz ama korumalık yoksa hoş kalmayacaksınız demektir

eksik korumam yok. olsa binmem zaten...hoşbulduk...

eksik korumam yok. olsa binmem zaten...hoşbulduk...

Son düzenleme:
bune yaa yazıyo yazıyo msj sayısı 1 iyi kekliyo gibime geldi :silent:
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Titan
Kan Grubu: A Rh+

Tanışma bölümündeki mesajları mesajdan saymıyor MT abi :mrgreen:

Hoş geldin Ceylan:), bizi bırakıp gitmezsin hemen,katılımcı olursun inşallah diyeceğim ama çoktan olmuşsun zaten :p
Kazasız belasız bol km.ler ablacım..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar