ben de teşekkür ederim. 25 kere (de, niye 25?)Hoşgeldiniz...25 kere
Teşekkür ederim. Sağolsun arkadaşlar bendeki pozitif enerjiyi farkettiler. selamlar bizden de...Hoşgeldiniz Ceylan hanım.. Tanışma topiğinizi yeni farkettim oldukça uzun bir karşılama olmuş.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz. Selamlar..
Teşekkür ederim. Sağolsun arkadaşlar bendeki pozitif enerjiyi farkettiler. selamlar bizden de...
sadece beni düşündüğünüz için di mi? yani kıskançlık falan yok :queen::queen::queen::queen:şu başlığı kilitleyin artık, kadıncağız hoşbulduk demekten yoruldu :queen:
biz ona çekim yasası diyoruz, pozitif enerji değil :queen:
yaw ceylan ne topik yaw ..umarım katılımcı olursunuz demekki benim konserlere gelsen ne dinleyici olur yaw barı dolduruurz..:mrgreen:
harbiden kitleyin hatun bayılacak yaw ...neyse ceylan sen başka topikte yorumlara katıl bari topik kapansın :mrgreen::mrgreen:
sadece beni düşündüğünüz için di mi? yani kıskançlık falan yok :queen::queen::queen::queen:
peki o zaman :cat:kromozomlarımız aynı değil bir kere, aynı kategoride olsak belki :wiinkk: hemcinslerime taş atıyorum, siz rahat olun :cat:
malesef ceylan ankarada şimdilik yok konser..ama istanbula geldiginde gelirsin istersen yolun düşerse ...tabi mütün motorcu kardeşlerimide
bu başligi bi erkek acsaydi kimse ilgilenmezdi :mrgreen:
haftasonu istanbuldaydık. bir daha ki sefer haberleşiriz artık...
hoşbulduk teşekkürler...Hoş geldiniz:wiinkk:
Sen bayağı yenisin galiba buralarda:bounce:
beklerim nedemk..başım üstüne
korumalıklarınız var mı? hoşgeldiniz ama korumalık yoksa hoş kalmayacaksınız demektir
korumalıklarınız var mı? hoşgeldiniz ama korumalık yoksa hoş kalmayacaksınız demektir
Hoş Geldin... Insallah Kalıcı Olursun...