ybr de yeni keşif

arkadaşlar ybr ye yakişacak bi kafa granajı buldum.şü pskopat goruntulu kros granajları warya o ybryı naked hava werıyorsankı ne bileyım kwasakı z 750 gıbı.ama montajını yapınca koyarım resımlerı inşallah.yalnız benım bı kafama takılan problem war.bu granajın iki tane ufak ledlı lambası war.ledlı lambalar gecelerı nasil acaba bılen warmi

çok güzel bende çok beğeniyorum bunları fiyatı nedir acaba nerden buldun biraz bilgi verir misin?

güsel olur o kafalar her motosiklet e yakışıo fiyat nedir? merak ettim

güzel duruyor ben gördüm sahibinden com da bi ybr de var

arkadaşlar bunların fıaytaları 100 ila 120 ytl arası degişiyor ben ıstanbuldan bakacam zeytınburnu falan alınca bılgı werırım.aynı zamanda arkadaşim ybrde takılı olarak gordum dedın ya o resmı bulup buraya koyarsan sewınırız

Racer bundan diyodun deme tam 2 saat aradım bu fotoları sitede bulabilmek için:cherry:

photo0059xw0.jpg

photo0063qb0.jpg

photo0062zu2.jpg

photo0061em8.jpg

photo0060xa8.jpg

Pierzig çıkarıvermişin hemen sende alt topikleri helal olsun walla :):)..

YBR sank i bir garip durmuş Uzaydan gelen bi yaratık gibi.. Arkadaş tak bir dene bakalım aydınlatması nasıl olacak gece, kullanımı nasl olucak.

Bir de sinyal leri nereye nasıl loymayı düşünüyorsun bu dizaynda ??

Pierzig çıkarıvermişin hemen sende alt topikleri helal olsun walla :):)..
:cherry::cherry: Evet sitede bi yerlerde vardı diyodum bu kafalıklardan Sercanın getirdikleri aklıma geldi

Erdem Sercan hala Almanyadaydı deme bu farların fiyatı ne kadardır acabe orda eger uygunsa fiyatı getirebilir mi kü arkadaşa :silent:
sagol pierzig aynen bu ama camıda renklı olacak kı 10 numara yakişio.nasil arkadaşalar amaaaa.ellerıne saglık pierzig

Vala zevkler farklıdır ben begenmiyorum ama begenen de var:)

Bence yap fena değil. Kişiden kişiye değişir bakış açısı. Yanlız bunu takarken göstergeler ne olacak. Fotoğraftakilerin göstergesi yok sanırım sökmüşler.

arkadaşim bu konuda zaten arkadaşin bırı gerekenı yazmiş ve sınyalleri sokmuosun

arkadaşlar sınyallerı sokmenıze gerek yok. arkadaş kendı ıstedıgi için sokmuş .ona bakarsanız aynaları bıle sokmuş.

Gecen sefer gittigimde yurtdısından kendime aldigim grenajin aynisindan biriki tane daha getirip arkadasin(ayarsiz 125) ybr sine denedik... soyledigi teksey orjinalinden daha iyi ısık sagladigi ve iyi gorunduguydu...

Yorum sizin...

photo0059xw0.jpg

photo0063qb0.jpg

photo0062zu2.jpg

photo0061em8.jpg

photo0060xa8.jpg

buda kendime getirdigim digerlerinden farkı farlarin dısına ayna kaplamislar...
photo0067fa7.jpg

photo0068xm3.jpg

bunlarda oylesine aldiklarim...
photo0065ts7.jpg

Janti bu grenaj yarin senin icin yola cıkacak:)
photo0069rd5.jpg

photo0066rq5.jpg

Son düzenleme:
Bence yap fena değil. Kişiden kişiye değişir bakış açısı. Yanlız bunu takarken göstergeler ne olacak. Fotoğraftakilerin göstergesi yok sanırım sökmüşler.

ben görmemiştim haklıısn ama uydurulur bi şekilde bence gidonu da değiştirmeli SS lerdeki gibi amasör kollarına takılanlardan takmalı

sinyallerde ustunce olunca hem bıde camda sıyah olunca bakın ne kadar gusel duracakkkk.az kaldı alıyım takacam ve koyacam psikopat ybr yıhehe

arkadaşim gostergeye falan hiç dokunmuyorsunuz .onuda sokmuş arkadaş ama tamamen alakasız.bu farla.oly sadece şü;farı sokeceksınız ıkı tane burç(olçülecek ıkı taraftakı boşlukta tabı)alacaksınız farıı takar gıbı takacaksınız granajı.bukadar basıt.hem km saatlerıne sıfırasıfır tam hıza denk gelıyor camda. aynı z750 kawasakıde kı gıbı km satıyle uyuşüyor.benım ybr grı depo kılıfı sıyah.bu granajda sıyah oldumu şahane duracagına ınanıyorum.takınca hepberaber gorecegız

ben görmemiştim haklıısn ama uydurulur bi şekilde bence gidonu da değiştirmeli SS lerdeki gibi amasör kollarına takılanlardan takmalı

oyle gıdon olursa naked hawası kaçar ama.bence gıdona yapilabilecek tek degişiklik direksıyon bıraz daha alçak olabilir.aynı sadece alçak olacak ama.

Son düzenleme:
bence soyle bişe yapabilirsin. Sanırım ybr nin orjinal gösterge panelini sökmüşsün. Yeni takmış olduğun kafanın üzerindeki şeffaf tabakayı söküp ybr nin orjinal gösterge panelini de takarsan güzel durabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar