Honda Titan125 Mi Geçer Yamaha Ybr 125 Mi Geçer

yaw arkadaşlar japon ybr ler titanı geçer. çinler geçemez:cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xmanos32

Dostum tamam anladık Titan'ı seviyorsun övüyorsun..fakat konuları hortlatmanın anlamı yok bence..sana göre dünyanın en iyi motoru titandır..

arkdaşlar bende ybr 125 cc var gitmiyo diolar ama ben iki kişi 130 gördüm düzde.ybr 125 güzel açılcak ve motor bin kilometrede açılmış sayılmaz alcan bi ybr 1 hafta basmıcan sonra fulll le depoyu çık bi düz yola bak bakalım motor kaç görüyo ama bide şu var ybr açılmadan naparsan yap 120 görüyo 5. vites 10. devirde takılı kalıyo.gelsin 5bine bak sonra nasıol gidiyo çok rahat ibreyi kapatırsın. ben öle yaptım 145 gördüm yol bitti sonrada zaten kaza fln bi daha yapamadım.ybr de ki konfor rahatlık 125lik başka motorda yok kim ne nerdese desin.ben hepsini kullandım honda cbr yeni çıkan apche hiç biri de o kadar rahat deil ve o kadar fazla şov yapamassın ben motorumla sıfır çizip tekteker gidip bide giderken motorun üzerinde ayağa kalkıyorum ve ybr yi yatır asla kaymaz tabi asfalt olcak ıslak olmıcak benmm ayakçıklar deymişti yatırırken

yane ybr 125cc ve her zman yamaha

arkadaşlar bu honda yamaha tartışmasını firmalar çözer ikiside aynı özelliklere sahip motor çıkarçak ama herşeyi aynı olcak bakalım hangisi daha ii olcak bence honda daha kaliteli yapar ama yamaha suratta geçer bence tabi :mrgreen:

Son düzenleme:
kardeş kusura bakmayın ama ben titanla ybryi kapiştirmam çünkü ybr sinek gibi kalıyo geride :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Titan demode geçse ne yazar. Ybr 125 satılıyosa o geçer.

Arkadaşlar bu konuya 2009 da hiç mesaj yazılmamış olmuyor yani lütfen :D

şaka maka arkadaşlar ilk kez bi motorum oluyor çok yazı okudum ve sonunda şöyle bir seçim yaptım 2. el 2005 CG 125
big_12009456_804974_36py835.jpg

big_12009456_804974_c781629.jpg

bakalım memnun kalacakmıyım :)

he he arkadaşlar az önce bir sene sonraki beni düşündümde galiba şöyle

ybr250xv5.jpg

mi yoksa

CBF250.silber.jpg

daha araştırmadım ama eminim bu konudan sitede fazlasıyla vardır :D

Motorun güzel gözüküyor bu motorlar çok sağlam kazasız belasız kullan.

Teşekkürler kardeşim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar