hımmm doğru daha önce o pzisyonda hiçç uzun süre durmamıştım alışırız artık![]()
zaten otobandan gidecegim için düzcede bi mola versem yeter heralde otobüsle 4 saat sürüyor bende biraz basarsam 3 saat de giderim heralde dimi![]()
yok yanlış analdın 3 saat de yolculuk biter demek istedim aralarda mola vericem tabiki ama bir tek izmitten otobana girdikten sonra veririm bide düzce çıkışında veririm heralde yeter dimi ne dilenmiş olurum nede vay anam belim demiş olurumama doğruya doğru şimdi motoru aldınmı tipi güzel olmayınca nasıl binecen ona bi haz alamazsın ki dimi....
![]()
bu motoru takibe başladım arkadaşlarerhan olm hemen sattın senin motoru alırım diyodum hee
![]()
-29hp katalog bilgisi gösterilmiş.![]()
max hızda ne gördünüz en son ? dijital gösterge oldugu için şaşma sıfır olacaktır eminim
-yakıt olayı nasıl ? şuanki benzin fiyatlarıyla uzun yolda ve şehir içinde 100km'ye kaç lt düşüyor ?
-180 civarlarında boyunda birisi olarak bu motor alınırmıteşekkürler
![]()
You tube de motorun çeşitli performansları görülüyor. Düz yol 180 max gidiliyor. Ama ayarları oynanmışmı oynanmamışmı bilemiyorum. Çok basit müdahaleler motoru etkileyebiliyor biliyorsun. Ancak bu motorla 120 nin üstünde uzun süre gitmek yani redlaynda uzun süre gitmek kesin krankı kırıyormuş. Servisi öyle diyor. Yağlama redlaynda yeterli olmadığından aşırı aşınmadan krank kırılıyormuş. Bu motoru takibe başladığında amacın hız ve gösteriş ise baştan vazgeç benceBu motor tipi güzel olduğu kadar dikkatli bir kullanım istiyor anlayacağın.