arkadaşlar kask için gerekirse 500 sayfa yazı yazın okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır yani ne yaparsanız yapın takmayan adamda bunun bilincinde kafayı gözü yarabiliceğinin bilincinde olmasına rağmen takmıyor ben artık uyarmıyorum bile böyle şeyleri kendi canına değer vermeyen insanın ben canına niye değer veriiym her kez kendinden mesul adam kendini düşünmüyorsa sen ben ne kadar düşünsek boş o yüzden bu konular boş konular bazısıda sırf ceza yememek için 10 milyonluk kask takıyor oda kask takmıyanla aynı sanki motordan düşse o kask kafasını çok koruycak tam aksine daha beter edicek
bazı insanlarda şunu anlamıyor bir milyarlık motora 300 milyonluk kaskmı alınır bana o kadar komik geliyorki bu laf adam motorun derdine düşmüş kendi canını hiçe sayıyor adam motorun parasında bu işin motorla ne alaksı varsa sanki ona çarpıcak adam aha bir milyarlık motor dur şuna çarpıyım yada çarpmıyım diyicek kazageliyorum dermi hiç 100 milyarlık motora binen adamda seninle aynı asfalta düşüyor 1 milyarlık motora binende ikinizinde canı aynı kefende yani değien bir şey yok... kask işinin motorla alakası yok senin hayatınla ilgili kendine seni sevenleri ne kadar az üzmek istersen o kadar sağlam kaliteli haliyele sağlam ve kaliteli olan her şey pahalıdır ürünü alır binersin motoruna sonuçda bu 2 teker bunda kaporta sensin seni koruyan hiç bi r şey yok her yanın açıkda

herkeze selamlar
bu kask konusunda ben latife yapmıştım. Bir baktımki ÇARŞI KARIŞMIŞ yanlış anlaşılmak istemem arkadaşlar bende bu kask konusunda fevkalade hassasım; ayberk abiyle aramdaki samimiyete istinaden yazdımLütfen kimse üzerne alınmasın saygılarımla :cat:
Merhaba arkadaslar.
Yarın calısmayan ve musaıt arkadaslar varsa bı cay partısı verelım ne dersiniz?
Bu arada bir sey sormak istiyorum.
150 Zat ın komple granaj(kaporta) ne kadar a değişir.Yada boyanır.Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

herkeze selamlar
ayber abi çok başarılı olmuş :cat: Ayberk abi peki bu ön koruma camını sprey boyaylamı boyadın? her seferınde sorucam dıyorum hep unutuyorum.... Birde benım plastık aksamda güneş yanıgı var onun için bir önerisi olan varmı
Şafak bu arada geçen günkü davetın için çok teşekkür ederim.....
saygılarımla
ön camı folyo ile kapladım,ama dıştan... 1 folyodan enaz 4-5 zat camı çıkar.
ben o zamanlar ''1 milyoncu'' dan 2 ytl'ye almıştımşimdide olsun 3-4 ytl...
biraz beceri gerek o kadar...
yarın bana gelsenize... yarın c.tesi olduğundan işler yoğun olabilir diye dışarı çıkamıyorum; yolunuz düşerse seve seve beklerim...
ya abiler 150 zat'ın sigortası kaç lira söyleyebilecek biri yokmu ??
ben 2008 11.ayında aldım .trafik sig 33.60 ytl
arkadaşlar şu ayak basma yeri varya oraya bazı motorlarda asya olsun piaggio olsun böyle güzel metal görünümlü ayaklık mı denir ayak basma şeyimi denir takıyorlar onu nerden bulurum hoşuma gidiyor zatlarda da yok o ayak basma şeyinden asyalarda var mesela piaggiolarda var yamahaalrda var bizim hondalardada yok