- Konu Yazar
arkadaşalr şü psikopat kros kafa granajları warya let lambalı naked makına gıbı duruyor ybr uzerınd eben hata oldum ona .en yakın zamanda takıcam motoruma .resım eklerım
ressmen açmış olmak için açılan bir başlık
:cat:katılıyorum.Benimde aklıma bişey geldi hemen bi başlık açayımda hem siz okuyun hem ben rahatlayım..:queen::queen:
arkadaşalr şü psikopat kros kafa granajları warya let lambalı naked makına gıbı duruyor ybr uzerınd eben hata oldum ona .en yakın zamanda takıcam motoruma .resım eklerım
bu nasıl bir türkçedir anlayamıyorum, kusura bakma ama bir insan 2 kelimeye yan yana getirip doğru düzgün bir cümle kuramaz mı, hadi onu geçtim hangi harften hangi ses çıkıyor bilmez mi,bu nasıl bir yazımdırr::farao:
onu anlamayacak kadar turkçen yoksa arkadaşim bu benım suçum mu? alelacele yazılmiş bişi bu olabılır ınsan lık halı, klawyeyı hızlı kullandıgımdan olmuş bi hata ama bukadar mubalag etmene gerek yok.bu nasıl bir türkçedir anlayamıyorum, kusura bakma ama bir insan 2 kelimeye yan yana getirip doğru düzgün bir cümle kuramaz mı, hadi onu geçtim hangi harften hangi ses çıkıyor bilmez mi,bu nasıl bir yazımdırr::farao:
bende bır zamanlar aramıştım,
kanuni racer'a uygulayacaktım,
grenajlarla oynamak pahalıya patlıyor bu nedenle vaz geçmiştim,
bu link'te aradıklarını bulacaksın,
hemde fazlası ile,,,
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=acerbıs
Burası bir forum sitesi,
canı sıkılan ''cnm sıkılıyor motorla dolaşacağım gezmek isteyen gelsin''
adı altında açılan topıc'lere kımsenın karıştıgı yok,
kaldıki zaten kımsenın çıkarı söz konusuda değil,
herkes istedıgı topıc'i açmakta özgürdür,
kimse buna karışamaz....
onca görevli var sesi çıkmıyor üyelerı ilgilendirmez,
senin bildiğini o bilmiyor olabılır,
ve unutma senden fazla bilgi sahipleride çıkacaktır...
|
||||||||||