macera sewenlerrrrrrrrr

motoruyla yurtdişina çikmak isteyen kaç kişi war

• bunun için neler yapmak

Oy: 9 40.9%
  • sizcede yurtdişi zevkli olmazmı

Oy: 13 59.1%

• Kullanılan toplam oy
    22
arkadaşlar ve sayın motorsewerler
bırıcık dostumuz olan ,motorlarımızla bı grup yapıp yurt dişina bı seyahat düzenlesek nasil olurdu?düşünsenıze bı suru foto ve anı.ben bıkeresınde bı dergıde okumuştum ;iki motor burdan bı çıkıyorlar bulgarıstan,yunanıstan falanfilan derken fransa almanya bayagı bı gezmişler heriflşer hemde 15 gunde.ılk baharda çok guzel olur ben düşünüyorum.eger şoyle bı kaç kişilik grup yaparsak buna degr.en azından nıyetı cıddı olanlarlada tanişip guzel bı araştırma yapıp ,fıkır alişwerişinde bulunabiliriz.

Bu nasıl bir anket tir :) Cevap larda Evet yada Hayır olsa yeterliydi :p

İsterim Tabi neden olmasın :)

cevaplarda ne zormuş öss de zannettim kendimi.boş bıraktım sonra cevaplayım sakin kafayla :queen:

ne biçim bi anket bu ya ben gitmek istemiyorum mesela şimdi hangini işaretlemem gerek :silent:

oylama Sacma Olmuş Ama Böyle Büyük Bir Aktiviteye Büyük Paralar Lazım :)

Moderatör
Avrupa Birliğine girdikde benim mi haberim yok yahu? O kadar ülke gezmek için kac tane konsolosluk gezmek gerekiyor vize için? :)

Aslında çok güzel olur ama benim daha bir ehliyetim bile yok:salut:

Bu nasıl bir anket tir :) Cevap larda Evet yada Hayır olsa yeterliydi :p

İsterim Tabi neden olmasın :)

benimde baya bi kafam karıştı

cevaplarda ne zormuş öss de zannettim kendimi.boş bıraktım sonra cevaplayım sakin kafayla :queen:

ahmetle annesinin yaşının toplamı 57 dir 3 yıl sonra ahmetin yaşı annesinin 5te1i olduğuna göre ahmetin babası kaç yaşındadır :p

kusurabakmayın

anket te yanlişlik oldu duzeltemedım silecegim yerı bulamıyorumm.gelelim gezi işine arkadaşlar;
en azından bu işe ufaktan başlayabiliriz mesela bulgaristan olabilir.bunu ben araaştırmiştim .
aracınla bulgaristana gıtmek için once motoruna trıptırık mı ne ole bi belge warmiş onu alıyorsun otomobıl federasyonlugundan oda lewentteymiş.sonra wizeydı pasaporttu.onlar kalıyor he bıde sıgorta kestırıyorsun.ben gıdecektım bulgarıstana ama sonra tek başima deymez dedım .eger nıyetı cıddı olanlar warsa ena zından bulgara gıderız ilk baharda nedersınız. ankaete takılmayın .warsa bılennasıl sılerım bu anketııııııı

hakikaten ii fikir ama o dediğin olaya ben scooterla katılamam bulgaristan - yunanistan neysede ilerisi motorla zor olur bulgaristan boş çantayla gidin bence malum hayat ucuz. .

gezı super olurda baya bı tecrubelı olmak dıl bılmek gerek...ama kesınlıkle unutulmayacak bı gezı olurdu...

unutulmayacak bı adımmmmmmm

gezı super olurda baya bı tecrubelı olmak dıl bılmek gerek...ama kesınlıkle unutulmayacak bı gezı olurdu...

arkadaşim benım bulgaristandan 1.5 senedır konuştugum bı kız arkadaşım .war bana takıldıgım her konuda yardımcı oluyor kendısı sag olsun. ben bayagı bı araştırma yaptım.hatta ınanamazsınız bulgarcayı bıle bana yavaş ta olsa ıyı kotu ogretıyor.bızım kafamıza ne takılırsa emınım kı bana yardımcı olacak merak etmeyın.adı ustunde nede olsa macera yaşayacagız.ama donuşumuzde çektıgımız o fotolar we yaşayacagımızı o anılar hiçbir zaman unutulmayacak.cefa çekilmeden sefa surulmez degilmi.bence hepimiz bır araşrıtma yapalim.bırbırımızle tartişalim.hazırlıklı gıdelim.kafasına bişi takılan olursa yazsın.msn adresım [email protected] işe nıyetlıyım dıyen lerı beklıyorum.benı ekleyın . yazişalim.ena zından yakın bı ulkeyle başlayıp daha sonra bı gezı daha duzenlerız inşallah.ena zından tecrubemız olur.

Aslında çok güzel olur ama benim daha bir ehliyetim bile yok:salut:

kardeş ehlıyet herzaman için lazım zaten.ben hiç unutmam .sırf ehlıyet alacam dıye 350lik jawamla alamanmezım wardı .gıttım mz i sattım .en azından ehlıyetım lsun motor herzaman alınır dıye .şimdi ehlıyetsizlikten yakalananlara adam oldurmuş gıbı muamele yapıyorlar.5 ay hapis cezasını paraya çewiriyorlar.sonra sonra savcilik falan ugraş durrrr negerek war

Son düzenleme:
Bizim arkdaşlar var Bulgaristana gitmeye niyetli ben bi çıtlatayım bu konuyu onlara belki beraber gidersiniz...
Bu arada benim me motola almanyaya gitme hevesim var..amaa çok düşük ihtimal benimkisi :)

Bizim arkdaşlar var Bulgaristana gitmeye niyetli ben bi çıtlatayım bu konuyu onlara belki beraber gidersiniz...
Bu arada benim me motola almanyaya gitme hevesim var..amaa çok düşük ihtimal benimkisi :)

hocam ıyı olur walla gıtmeyı düşünenler yazsın buraya hep bırlık te bı araştırma yapalım .bı grup yapar gıderiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Durumlar elverirse neden olmasın :wiinkk:

Aynı bizim kafadansın belli:p Bizde düşünüyoruz bu yaz böyle bir gezi yapmayı ve bizim vize gibi bir derdimiz yok Bulgaristanında vatandaşıyız:mrgreen: Sadece triptik ve benzin:) Neyse haberleşelim yine daha çok zaman var önümüzde şartlar uygun olursa neden olmasın:cat:

ok arkadaşlar yavaş yavaş ozmana herkes nıyetını açiklasin.gelecek olanlar benı eklesin msnden.grup işiyle ben ilgilenıyorum saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar