Mondal egzoz patlatma (ard arda 11 defa )

walla kanki ne diyim sen ve grubun beni öldürüyor zaten bi de egzozda abarth olunca çat çat diyor ama kamera ii değildi herhalde

güzel paylaşım için tsk kuzen...

insanları rahatsız etmekten başka bişi deyil yapmayın gençler en güzeli efendilik :cat:

ya yanlış anlama sana bi lafım yok herkesin kendi tercihide ne bilim böle yolda giderken patır kütür sesler gereksiz diyim itici kendi görüşüm ben sevmiyorum sadece...

ama egzostun kendi sesi güzel ona diycek bişey yok motor ben geliyorum diyo...

Son düzenleme:
Demek benim skutırın sesini duysanız çatırtı patırtı eşliğinde güzel bi şölen :mrgreen:

çekmek kısmet olmadı hoş çekincede gerçek normal sesi çıkmıyor tam werdiği ses daha etkileyici

patlama seside neymiş ya hoşunuza gitti bide videoyamı çektiniz bravo tabi zevk meselesi ama enteresan.

kardeşim bu patlama kaynattığın egsoz ucuna göremi değişiyo yoksa başka yaptığın bişi warmı?

kardeşim bu patlama kaynattığın egsoz ucuna göremi değişiyo yoksa başka yaptığın bişi warmı?

abart olursa ses ve ateş daha fazla çıkar ama yoksada pekala patlar;

olay şundan ibaret : 3. vites te yada başka viteste tam gaz git , bi üst vites istesin , o zaman kontağı kapat, gazı ver sal , ver sal , sonra kontağı aç kapat, aç kapat o kendiliğinden patlar...

ya bnm motorda yapıyor boyle 80 ile giderken aniden gaz kesince pat diyor sinir oluom o sese neden yapar bunu ben subap ayarsızlıgından diom..

ya bnm motorda yapıyor boyle 80 ile giderken aniden gaz kesince pat diyor sinir oluom o sese neden yapar bunu ben subap ayarsızlıgından diom..

evet sibob ayarları burada farkediliyor , ayarlar fazla kaçınca sanırım kendiliğinden de oluyor bu ses ...

abart olursa ses ve ateş daha fazla çıkar ama yoksada pekala patlar;

olay şundan ibaret : 3. vites te yada başka viteste tam gaz git , bi üst vites istesin , o zaman kontağı kapat, gazı ver sal , ver sal , sonra kontağı aç kapat, aç kapat o kendiliğinden patlar...

bilgi için saol ali kardeş:cat:

gençlerın yenı gözdesı bu eksoz patlatmak moda bu aralar:mrgreen:geçen sene tek çekmekdı bu sende eksoz acaba seneye neler görcez :mrgreen:hade bakalım werelım gazı :p

Mersin İl Temsilcisi
bence bir avuç maytap al egsoza doldur, ısındıkça patlar ya da patlamamış mısır. zaten egsozda yağ var, azıcık tuz ile daha keyifli olur.
arkadaşlar, siz motorcumusunuz yoksa başka bişey misiniz?
etrafa hava atmak, dikkat çekmek inanın istediğiniz kadar güzel değildir. etrafınızda ve yolda görenler öyle küfürler ediyorlar ki...

bir de tekniğe bak, kontak kapatacan, sonra üst vites isteyince kontağı açıcan.... biz onca korumaya ve dikkate rağmen gözümüzü dört açıyoruz sizin yaptığınıza bakın. bir de satacak olsanız motorum temiz dersiniz şimdi...

kısacası; ayıp!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar