bu cesaret değil aptallık
allah bunlara para vesınde nınja ya ne bınsınler yoksa bu kafayla sonları kotu olur hıc yoktan japon ustunde ölurler
bu cesaret değil aptallık
ne cahilligi arkadaslar..asil cahil olanlar sizlersiniz..bu adamlarin hayati motor ole sizin gibi bir motor alip kullanmayi dahi bilmeyen trafik kurallarina uymaya calisip beceremeyen..kafaniza kaskinizi takip bana bisey olmaz deyipte istedigi gibi gaza asilan cok insan gordum..bazilarina allah rahmet eylesin..isterseniz bir arastirma yapin..motor kazalarinda kasksiz suruculerden kac tanesi ölmüs kaskli suruculerden kac tane ölmüs..yanlış anlaşılmasınkask takılmalı motorsiklet kullanmayi bilmeyen eğitimini dahi almayipta altlarina parayi basip guzel motorlar çeken bi çok kişi eleştiri yağmuruna tutmuş bu arkadaşları..neden çünkü kendileri bırakın o şekilde motora yatıp kullanmayı araç sollamaya kalktıklarında bile kalp atışları 100 ün üstüne çıkar..kedi erişemediği ciğere mundar der..
herşey imkansızlıklardan ibarettir..bu adamları tanımam etmem ama eminim çoğunun gelir seviyeleri düşük ve eğitimsiz kişiler..fakat tek artıları bu işi bilip yapıyor olmaları..herkes motorsikletten anlamaz bu adamlar anlıyor belki az belki çok..
Discovery tv yi izleyenler bilirler orada da motor yaparlar özel yapım herkes kendi motorunu yapar..aynı şey buda tek eksiği güzel Ülkem TÜRKİYE min gelişiminde büyük sorunlar olması..ve bu sorunlarında sizin gibi düşünen kendini beğenmişlerden kaynaklanıyor olması..hiç kimse 4 4 lük değildir..ama bu insanlara ters eleştiriler yapmak yerine onların bu bilgilerini kullanmayı kim denedi..yada kim anlattı onlara madem yapıyorsunuz kask takın diye..onlar caddelere yollara cıktığında üzerlerine araçlarınızı sürenleriniz yokmu? onlara neden ses yok..burada ki tüm insanlar hatalıdır bende dahil..ama bazen herşey kurallara sığdırılamaz..her koyun kendi bacağından asılır fakat artık şu koyun olmayı bıraksak diyorum..bi çoğunuzu yazilarınızdan dolayı kınıyorum..
ne 11000 devri; bu aletler yaklaşık 20000 devri görürler..deli bunlar ya.ben o sari racing'cinin yerinde olsan onune gecer 2 ara gazda arkadakini ucururdum.
o motor nasil 140 yapar ben anlamiyom.en az 11000 devir olmasi lazim o makinanin.o motorlarda o deviri kaldiramaz !!!
Benımde Boyle Bir Motorum Var Çift Mobilet En Az 120-130 yapıyorum ustune yatarak