zzr 600 ve üstü cc ler hakkında bilgi lütfen

Selam abilerim ve kardeslerım 19 yasındayım a2 ehlıyetım var, ben motor almayı dusunuyorum; 3 4 senedir motor kullanıyorum rancing tipi fakat 18 yaş için ehliyeti 6 ay önce aldım ama hala altımda motor yok :)kawasaki zzr 600 ve ya daha üstü cc ler almak istiyorum aynı model kawasaki zzr 1100 gb anlıcagınız fakat hiç düşük kilometreli bir zzr 600 veya üstü bir motor gormedım fazla kilometreli olması bana bir bela acarmı parcaları nasıl kolay bulunabılıyormu o olmazsa hyosung 250 cc almayı dusunuyorum ilgili ve bilgili abi ve kardeslerımın goruslerını bekliyorum!.

Son düzenleme:
600 cc ve üstü brt makina almak istiyorsan 2005 ve üzeri temiz bir makina almanı öneririrm bu da tam korumasıyla birlikte 12 ve üzeri bir rakam tutacaktır ve daha öncede motor kullanmadığını ğöz önüne alırsak acemisinde o motorlar cok atak ve ğüçlüdür ybr 125 olmazsa cok ısrar ediyorsan 250 hyo al acemiliğini at derim

acemılıqım yok yarıs motorlarının nerdeyse tum modellerını kullandım 1100 cclık kullandım fakat tek sorun motorum yok anca arkılerımden tanıdıklarımın motorlarını kullandım gecen sene kawasakı zr600 luklen ıstanbuldan altınoluk tatıl yapmaya gıttım ve hıc bır acemılık cekmedım bende en fazla 8 mılyarlık bır motor tercıh edıyorum buccem okadar yeter

hay ben bu ybr yi yaw ne motormuş. motor alıcam diyene ybr 125 okumadan etmeden. kusura bakmayın ama kızıyorum. ben 600cc ss makina kullanıyorum ve kademe kademe büyütmedim hala da yaşıyorum motorumu yatırmadım bile.

racing makinaların ömrü çok uzun değildir masraf çıkarırlar belirli bir yaş ve km den sonra yenilemek gerekir. bu nedenle yaşı genç ve kmsi az bir ss biraz araştırma yaparak bulabilirsin. ama dediğin bütçeyle st kanuni 250r uygun gibi gözüküyor. o paraya japonda bulursun belki ama başını çok ağrıtır.

ya sımdı bakıyorum aynı hyosung kullananlar bırı 30.000 km cıkmıs dıe 12.000 de krank kırıyor dıyor pekı o arkı 30 bine nasıl cıkmıs bence kullanıcıyada baglı ya hor kullanınca kırar sonucta makina bu kendıne baktıgın gb onada bakman lazım karsılıgını alabılmek ıcın

hyosung güzel bir racing makinadır ama 600 cc istiyorsan ve bütcen 8 bin ytl kadarsa alabilecegin en güzeel motor 600 cc deyilde kawasaki zzr1100 olabilir :)

ilan no 4884187

Bunu alırsan bir tanede benzinlik alman lazım:cat:

hay ben bu ybr yi yaw ne motormuş. motor alıcam diyene ybr 125 okumadan etmeden. kusura bakmayın ama kızıyorum. ben 600cc ss makina kullanıyorum ve kademe kademe büyütmedim hala da yaşıyorum motorumu yatırmadım bile.

racing makinaların ömrü çok uzun değildir masraf çıkarırlar belirli bir yaş ve km den sonra yenilemek gerekir. bu nedenle yaşı genç ve kmsi az bir ss biraz araştırma yaparak bulabilirsin. ama dediğin bütçeyle st kanuni 250r uygun gibi gözüküyor. o paraya japonda bulursun belki ama başını çok ağrıtır.

Bunu alırsan bir tanede benzinlik alman lazım:cat:

bu iki arkadaş iki farklı konuda son noktayı koymuş fazla söze ne hacet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar