[Adana - MT]

bayramınnız mübarek olsun nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bora özelden mesaj attım bir bakıver

bende muzo gibi pazara gelebilirim bizi haberdar edin .karataşta iyi olur haa loooo iso niye benm bayramımı kutlamadnnn ayıp ayıpp

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ben kutlayayım iyi bayramlar,inşallah bayramınız gönlünüzce geçer tüm Adana Mt ailesi

Muzaffer abi eti yeyince beyne kan gitti heralde,heryerde bana sarıyon,bi git yaa...:queen:

zaten çalışıyorum moralim sıfırın altında -20...:p

Tüm Adana-mt li arkadaşların bayramlarını kutluyor, herşeyin gönüllerince olmasını diliyorum..

Muzaffer abi eti yeyince beyne kan gitti heralde,heryerde bana sarıyon,bi git yaa...:queen:

zaten çalışıyorum moralim sıfırın altında -20...:p

isommm ne eti be şu an istanbuldayım ben. neyapayım istersen gelim sana yardım edim nedersin hasretlik çekiyon herhalde.allah iş versin daha gençsin bak çalış yarin evlenecen para biriktirmen lazım çalış ...bak ben tatildeyim beni strese sokma sonra 2.c. zambagı gönderirim ha ayagını denk alll:queen::queen:

ne olmuş yani benimde hiç işim yok.esas benim moralim sıfırın altında -100

Abi alınganlık sezdim mesajında,alakası yok,ama yanlışta anlmaış olabilirim...

Yazılarında smiley kullanırsan duygular daha açık anlaşılır kanımca...:)

isommm ne eti be şu an istanbuldayım ben. neyapayım istersen gelim sana yardım edim nedersin hasretlik çekiyon herhalde.allah iş versin daha gençsin bak çalış yarin evlenecen para biriktirmen lazım çalış ...bak ben tatildeyim beni strese sokma sonra 2.c. zambagı gönderirim ha ayagını denk alll:queen::queen:

abii evleneceğimiz zaman desteklerinizi esirgemeyeceğinize eminim...:cherry:

Son düzenleme:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] ADANA MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

arkadaşlar iyi akşamlar
kamp gezisine ben tek geliyorum:) evde işleri var.
@muzaffer pazar günü gidiyoruz kafanı yorma.siz gezmenize bakın

valla içimize mi kaçtı başka bir yerimize mi belli değil. belkide kurt vardır da o yüzden oturamıyoruzdur. hakkaten biz niye böyleyiz ya sırf gezelimde ne olursa olsun. :silent::silent::silent: işimiz gücümüz gezmek:: :pulp::::pulp::::pulp::::pulp::

Evliya Çelebi kaçtı herhalde içinize :mrgreen:

:queen::queen::cat:

valla içimize mi kaçtı başka bir yerimize mi belli değil. belkide kurt vardır da o yüzden oturamıyoruzdur. hakkaten biz niye böyleyiz ya sırf gezelimde ne olursa olsun. :silent::silent::silent: işimiz gücümüz gezmek:: :pulp::::pulp::::pulp::::pulp::

Eğer kurt varsa benzin için abi bir tutam.ama 95 değil 98 oktan...:queen:

Yazan efendy_iso:p

o zaman buluşma yeri ve saatinide ayarlayın bizi bilgilendirin :cat:

arkadaşım sen gezmene baksana yav.ne ordan buraya plan kuruyorsun:farao:
:cherry: :cherry: :cherry:

günaydın arkadaşlar, bugün bol kazançlar diyemiyorum herkes evinde:mrgreen:.yeme içme olayınıza dikkat edin kolestrol tansiyon olayı:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar