Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

eldiveniniz su alirsa..
marketten bulasik eldiveni alin..
gecenlerde 2.kere denemek zorunda kaldim..
(ilkini 2 sene evvel tekirdaga giderken denemistim)

(ilkini 2 sene evvel tekirdaga giderken denemistim)

Bir de bunu denemiştik :mrgreen:

tekirdaa5dn3.jpg

aaahh aaahhh bu foto cikmasin diye umut etmistim ama madem cikti..
arkadaslar bu pek ise yaramiyo..
bi sure sora torba yirtiliyo
ayrica yurunmuyo boyle..

selamlar;
her ne kadar 125 cc lik bir motora sırf görüntü için bu kadar para verilmez deselerde bence verilir valla. üstelik sadece görüntü değil, su soğutma+arka disk fren+bilmediğim birçok özelliği+honda kalitesi için değer. yaz gelsinde üniversite okuduğum şehirde motosikleti koyacak bir yer ayarladıktan sonra cbr 125 e görücüye gidelim bakalım:bounce: herhangi bir sorun olursa ben tamir ederim artık, makine mühendisliği okuyoruz bi işe yarasın:p daha 1. sınıf gerçi, ne kadar yardımı olur bilemem:mrgreen: bu arada bayramınız mübarek olsun cümleten:cat: aranıza katılmak dileğiyle:)

selamlar;
her ne kadar 125 cc lik bir motora sırf görüntü için bu kadar para verilmez deselerde bence verilir valla. üstelik sadece görüntü değil, su soğutma+arka disk fren+bilmediğim birçok özelliği+honda kalitesi için değer. yaz gelsinde üniversite okuduğum şehirde motosikleti koyacak bir yer ayarladıktan sonra cbr 125 e görücüye gidelim bakalım:bounce: herhangi bir sorun olursa ben tamir ederim artık, makine mühendisliği okuyoruz bi işe yarasın:p daha 1. sınıf gerçi, ne kadar yardımı olur bilemem:mrgreen: bu arada bayramınız mübarek olsun cümleten:cat: aranıza katılmak dileğiyle:)

Hangi üniversite acep ?

Aramıza hoşgeldin xdanger ...

CBR 125 güzeL motordur ; Üniversitede cok dikkat cekiyor demedi deme :) Kendimden biliyorum :)

Ne güzel, ne mutlu sana.
Bende okurken imkanım olsaydı keşke.
Dikkat et ama kendine, kendini kaptırıp hız felan yapma.
:)

%95 uyar. 14.000'inci mesaja gelmişsiniz hayırlı olsun :p
Tez zamanda temizlik gerekir ::winkwink

Aramıza hoşgeldin xdanger ...

CBR 125 güzeL motordur ; Üniversitede cok dikkat cekiyor demedi deme :) Kendimden biliyorum :)

eyvallah hocam:cat: bir de motoru koyacak sağlam bir yer bulsam tek sorun yaz mevsiminin gelmesini beklemek olacak.

Ne güzel, ne mutlu sana.
Bende okurken imkanım olsaydı keşke.
Dikkat et ama kendine, kendini kaptırıp hız felan yapma.
:)

arabada ibreyi sona getirdim(220) ama o iş motosiklette sakat olur sanki, ilkokuldan beri araba kullanıyorum ama motosikletin yabancısı sayılırım, ha zamanla hız yaparım falan demiyorum, sonuçta motosikletin kaportası sensin. sonunu düşünen kahraman olamaz sözünü motosiklet üzerindeyken unutmak lazım, bende motosiklet üzerinde kahraman olmak istemiyorum zaten:mrgreen: bu yüzden önerine kulak verip hız yapmam kardeş:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar