Arkadaşlar mademki "motor kardeşliği ve dostluğu çatısı altında çok şeyler paylaşıyoruz"..neden kendi aramızda (kendi aramızda yani sitede hatırladığım kadarıyla DD 'de üyeydi) yılın motorcusunu seçmiyoruz...
Bir zamanlar (93-94-95-96) Motor Bıke dergisinde bu seçimler yapılıyordu galiba..ama herkesin birbirini az çok tanıdığı böyle forumlarda bir aday bulmak herhalde zor olmaz...
en azından bölgesel olur...yani İstanbul İzmir Antalya diye olarak bölünebilir doğal olarak seçimler ve aday gösterilenler...(türkiye içinde demiyor, amerikada bi bölgemizdir bi çok gurbetçi dostumuz var)
Bazı kriterler var...belki katılırsınız bana...
KRİTERLERİMİZ....
1. MOTOSİKLET HAYATININ BİR PARÇASI OLACAK...
(sanırım DD'nin bi parçası)
2. TRAFİK KURALLARINA UYUMLU OLACAK...
(Kaskını takacak...egzozu bağırmayacak..başka araçlara ve yayalara rahatsızlık vermeyeck..vs..)
(yorum yapma gereği duymuyorum)
3.MOTOSİKLETİ İLE UYUMLU OLACAK...
(kendidine uygun motosikleti seçmiş olacak...gittiği yola ve amacına uygun motosikleti seçmiş olacak...motosikletin bakım ve onarımından belirli bir ölçüde anlayacak...)
(bundada bi gerek duymuyorum)
4.MOTOSİKLETE BİNMESİNİ BİLECEK...
(sürüş tekniği olacak...sürüş tekniğini geliştirmeye çalışacak..)
(uaheuaehuaehauehaeuh bu çok komik)
5. MOTOSİKLET İLE İLGİLİ GELİŞMELERİ TAKİP EDECEK...
(gittikçe gülesim geliyor)
6.MOTOSİKLETİNE UYGUN GİYSİLERİ GİYECEK...
(chopper kaskla enduroya binmeyecek...)
(DD nin uyarılarını biliriz ailesi olan bi adamın bundan taviz vericeğini sanmam)
7. ONU TANIYANLAR KÖTÜ MOTORCU İMAJINI ASLA DÜŞÜNMEYECEKLER....
(Netten tanıyorum ki buda bana yetiyor önemli olan yüzyüze tanımam değil onu gördüğüm zaman ya bi nasihat yada bi öğüt verir insanların yararına asla kötü bi imajı yoktur gözümde..)
kriterler tabiki tartışılabilir...veya eklemeler yapılabilir...amacım sevdiğiniz bir motorcu dostunuzu ve neden sevdiğinizi buraya yazıp bizlerle paylaşmanız( seviyorum DD abimi çünkü üşenmemiş o kadar bilgiler aktarmış yazmış kimseden bi karşılık beklememiş ve halada dewam ediyor hakkında negatif bi düşüncem olmadı karakterini bilmem ama motorcu karakterini seviyorum ki yılın motorcusunu seçtiğimize göre sorun yok)...yani ben kesinlikle jüri falan değilim...o niyetle değil...şimdi birimiz İzmirde şu var der....birileri çıkar ona onay verir...ortak bir noktada birleşilen çok ağabeyimiz..arkadaşımız mutlaka vardır...
veya bu özellikleri sen taşıyorsan sensindir...bu husudaki düşüncelerinizi merak ediyorum...sevgiler...
İzmirde Ankarada Antalyada veya diğer illerden katılan arkadaşlar sizlerin gönlünüzden geçen ÜSTAD kim...
bedbin dd yi pek tanımıyoruz be dostum...yoksa adam kitap yazmış...aşmış yani...o ordinaryüs...biz profesörü arıyoruz...( tamam abi o zaman onu kralların kralı seçiyorum

)