Elektirik tehsisatı

İYİ AKŞAMLAR.MOTORUM ELEKTRİK AKSAMINDA SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜYORUM.FAR,SİNYAL VE STOP LAMBALARI YANMIYOR.SADECE ÖN FARI AÇINCA HAFİF KIZARIYOR.KM SAATİ VİTES GÖSTERGELERİ BENZİN VE FREKANS GÖSTERGESİ ÇALISIYOR.SİGORTASINI DEĞİŞTİRDİM.SONUÇ AYNI SİZİN FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM.:cat:

Akü boşalmış olabilirmi acaba?
Marş düğmesi ile çalışıyormu motor?

özür dilerim tesisat olacak yazılışı tehsisat değil tekrar özür dilerim

İYİ AKŞAMLAR.MOTORUM ELEKTRİK AKSAMINDA SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜYORUM.FAR,SİNYAL VE STOP LAMBALARI YANMIYOR.SADECE ÖN FARI AÇINCA HAFİF KIZARIYOR.KM SAATİ VİTES GÖSTERGELERİ BENZİN VE FREKANS GÖSTERGESİ ÇALISIYOR.SİGORTASINI DEĞİŞTİRDİM.SONUÇ AYNI SİZİN FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM.:cat:
arkadasım, anlattıgın arıza sase baglantı arızasına benzıyor. (sıyah kabloları )takıp et muhtemelen ucluklardan bırı ya kopuk veya gecırmıyor. (acızane ) bır fıkırdır,ıstersen kontrol et. saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kontrol lambası ile uçları ayıklayıp tek tek bakman lazım,burdan her nekadar atsakda sıksakda nafile kontrol etmen gerekir,bir adet 12 voltluk ampul bir adet jant teli ucu sivriltilmiş 2 adet kablodan kontrol lambası yapabilirsin ucun biri şase diğeride kablo soketlerine takarak deneyebilirsin

Çin menşeili motosikletlerin sıkça sorunlarından biri, soketlerdeki temas kayıbı ya da oksitlenme:wiinkk:
Soketlerin tam anlamıyla iletken olup olmadığını kontrol et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar