Konu Dışı Tüm Videolar

paylaştıkça çoğalan mutluluk ve dalga dalga yayılıyor , yaptıpınız ufacık bir iyilik mutlaka geri dönüyor çok duygu yüklü bir video daha öncede izlemiştim ama çok güzel paylaşım için teşekkürler ali :cat:

Çok güzel duygu yüklü,bir video teşekkürler,Küçücük önemsiz gibi görülen bir iyiylik nasılda büyüyüp gidiyor..

Ne yalan soyleyeyım zaten muzıgıde cok ıyı secmısler ızlerken gözlerim doldu ya :( Cok guzel bı kısa fılm.. Cekenden de yazanda da Allah razı olsun..

Sömür babacım sen de sömür...(zaten ne zaman şu müziği dinlesem boğazıma bişeyler düğümleniyo. ) Bu kadar dar bi bakış açısıyla ne de güzel aldık herkesin gönlünü di mi ama Çocuk et yedi ve mutlu son tataaam bak görüdn mü döndü dolaştı çocua muhteşem senaryo Al sana senaryo dayıcım Eti yiyen küçük kızımızın hayatında ertesi gün hiç bi değişiklik olmaz. Neden çünkü sistem ona sadece senin bu muhteşem senaryondaki ufak mutlulukları nasiiiiib etmiştir. Sevgülüsünden barışma hediyesi olarak yeni bi cip alan tiki ablamız o eti satan kasaptan aldığı ehliyetle yola çıkar. Sora bizim psikopat meyhaneci yemleri kuşların kafasına kafasına atttığından kuşlar yola kaçar.Tiki abla kuşları ezmemek için direksiyonu kırar ve tataaaam bilin bakalım kim ölür... Geçin bu çoban össde türkiye birincisi oldu...

Videoya yapılan yorumdan alıntıdır.

çok güzel bir video gerçekten... Ne yazık ki artık böyle insanlar oldukça azınlıkta... Herkes böyle iyi niyetli olsa dünya ne kadar da güzel olurdu... :salut:

Yapılan iyiliklerin mükaafatını gösteren fakat gerçek hayatta asla göremediğimiz dönenceyi açıkca sergilemiş yönetmen. Çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler

Sömür babacım sen de sömür...(zaten ne zaman şu müziği dinlesem boğazıma bişeyler düğümleniyo. ) Bu kadar dar bi bakış açısıyla ne de güzel aldık herkesin gönlünü di mi ama Çocuk et yedi ve mutlu son tataaam bak görüdn mü döndü dolaştı çocua muhteşem senaryo Al sana senaryo dayıcım Eti yiyen küçük kızımızın hayatında ertesi gün hiç bi değişiklik olmaz. Neden çünkü sistem ona sadece senin bu muhteşem senaryondaki ufak mutlulukları nasiiiiib etmiştir. Sevgülüsünden barışma hediyesi olarak yeni bi cip alan tiki ablamız o eti satan kasaptan aldığı ehliyetle yola çıkar. Sora bizim psikopat meyhaneci yemleri kuşların kafasına kafasına atttığından kuşlar yola kaçar.Tiki abla kuşları ezmemek için direksiyonu kırar ve tataaaam bilin bakalım kim ölür... Geçin bu çoban össde türkiye birincisi oldu...

Bu yoruma katılmadan geçemiyeceğim pollyannacılık(doğru yazamayabilirim)yüklü bir video.

İyi yazmış diyebilirim.

hehe

yaw arkadaşlar ben bu sıtede yenıyım .bu bahsettıgınız wideoyu ben nıye goremıyorum bu sayfada.

çok güzel bi videoymuş. "küçücük bir gülümseme yeter."
yaw arkadaşlar ben bu sıtede yenıyım .bu bahsettıgınız wideoyu ben nıye goremıyorum bu sayfada.
izleyin yazısını link olarak kullannmış arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar