GT250R..Ve Egzozz Tavsiyeleriniz??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 250cc Chooper ımdan sonra 250 cc Hyosung Gt250R a geçtimm.. Ve egzozz yaptırmakk istiyorum tavsiyelerinizi,bilginiz varsaa ücretini ve yerini söylemenizi rica ediyorum..?? Teşekkürler..

Allahtan herkezz birbirine yardım ediyo burdaa =) okadarda takılırım ilkk defa bişeyim çıktıı ondada kimse bişeyy demezz neysee eyvallah genede =)

Son düzenleme:
tiger kullanıyor çoğu kişi devil yoshimura akrep vs kullananda varsa yada gören daha iyi bi artısını bilen varsa yada yazar sana zaten bu saydıklarım içindede seste çok anormal bir fark alamazsın

Arkadaşlar 250cc Chooper ımdan sonra 250 cc Hyosung Gt250R a geçtimm.. Ve egzozz yaptırmakk istiyorum tavsiyelerinizi,bilginiz varsaa ücretini ve yerini söylemenizi rica ediyorum..?? Teşekkürler..

Allahtan herkezz birbirine yardım ediyo burdaa =) okadarda takılırım ilkk defa bişeyim çıktıı ondada kimse bişeyy demezz neysee eyvallah genede =)

taylan orjin bişey istiyosan parayı gözden çıkarmalısın. yok kısıtlı bir bütçen varsa ercan ustaya gideceksin. yada netten 2.el orjinlere bakacaksın:cat::rendeer:

ben benım scoter e yaptırdım her çeşıt motosıklete el yapımı pazsalanmaz kromdan yapıyorlar isetersen bı bak http://www.ferikegzoz.com/

yoshimura...Tek gecerim... Digerleri tırt . Ama büssürü kişi diyecekki 2 silindirli motor da hepsi aynı sesi verir. Ama hayır yoshimura tatlı bır ses verıyor ve bas agrıtmıyor buna inan..

Forumdan Uzaklaştırıldı
saolun site verenlerinkini araştırıcam..

Emin abii ölee aldıkk ettikk topici açmakk istemedim ya =) bilmesi gerekenler bilsinn yeterr zatenn bana =)

asm

Tiger tavsiye ederim illa ki egzoz değiştireceksen.

Bu motor için fazlası(daha pahalıları) lüzumsuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
asm : kardeşş bana fiyatını sölermisin tiger ın ?? ve yerini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar