[İzmir MT] 06.12.08 Cumartesi Askerini Uğurluyor...

Üstat bir borcun varmış, onu da bi ödeyip gelicen :):)..
Sağ salim git sağ salim gel işallah. YArınn ayarlayabilirsen işleri
bende yanında olacağım işallah.

Hayırlı teskereler :rendeer:

Çok büyük bi akisilik olmassa yarın görüşürüs...:cat:

izmir mt bi askerini daha uğurluyo.:rendeer:

bende gelmek isterdim ama 15,00cok erken bana göre güle güle git güle güle gel arkadasım hayırlı teskereler senden sonra ki askerde ben olacam galiba:queen::queen:

Hocam Beni de uğurlayın ben de 14 ünde gidiyorum askere ::unsure::

ben çıkıyorum arkadaşlar .ç kuvvette gürüşürüz arka:cat:daşlar .

organizesinden dolayı öncelikle cesurumuza ve bizleri yalnız bırakmayıp işini gücünü bırakıp gelen karmoçoma mustafam , gökalpime ve vatari ye çok ama çok teşekkür ediyorum...iyiki geldiniz iyiki varsınız beyler....gelen gelemeyen hayırlı tezkereler dileyen tanıyan tanımayan herkese tekrar teşekkür ediyorum inşllah tekrar görüşmek ümidiyle allaha emanet .....kazasız belasız....

organizesinden dolayı öncelikle cesurumuza ve bizleri yalnız bırakmayıp işini gücünü bırakıp gelen karmoçoma mustafam , gökalpime ve vatari ye çok ama çok teşekkür ediyorum...iyiki geldiniz iyiki varsınız beyler....gelen gelemeyen hayırlı tezkereler dileyen tanıyan tanımayan herkese tekrar teşekkür ediyorum inşllah tekrar görüşmek ümidiyle allaha emanet .....kazasız belasız....

cüneyt sende allaha emanet ol kardeşim tez zamanda aramıza olmanı dilelerim güle güle git gel :rendeer:

vatani görevini yapmaya giden tüm arkadaşlara hayırlı teskereler...:rendeer:

csalgin kardeşim hayırlı teskereler :)

işlerimden topağı yeni gördüm :(
lem Cesur adam bi tel açar yaw :(:(:(

daha erken gelmek istedim ancak işlerimin yogunlugu nedeniyle gelemedim
kazasız belasız gidip gelirsin inşallah...
gelen gelmeyen demişsin de seni daha kalabalık bir grupla ugurlamak isterdik
seni ugurlayan dostların için degerlisin :cat:

Vatani görevinde başarılar diler sağ salim teskere almanı temenni ederim Cüneyt'im:rendeer:

hayırlı teskereler kardeşim benimde az bi vaktim kaldı 45 günsonra tekereciyim allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar