aramıza hoşgeldin
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeni sayılırım1-2 haftadır forumda ilgimi çeken yerleri takip ediyorum daha doğrusu mondial 125 ZN sewdası başladıından beri bu sitede takılıyorum diyebilirimbu yaz kısmetse ZeNimi almak istiyorum. bana başlangıç olarak neler önerirsiniz ? ayrıca tercih ettiğim motor hakkında görüşlerinizide görmek isterim gerçi forumda war ama neyse. burdan tüm ZeN'cilere we diğer motor tutkunu arkadaşlara selamlar..
adım emrah
izmir deyım
mondial 151 kullanıorum kazasız belasız herkeze .![]()
eyvallah hoş geldin aramıza yalnız havalar soğuk olunca topik te malum ölü oluyo . .:mrgreen:
yani kimse girip yazmıyo özellikle scooter topic kimse girmiyo genel anlamda yine arkadaşlar var . .
ben her aksam gırıorum ama burda bı ınsanın acıgını yakalamak ısteyenler cok var demıolar yanı kardesım bu yanlıs (benım basıma geldı haklı cıktım cogu yazıda goruom yanlısını duzeltmıolar yardım etmıolar)
merhabalar,
ben henuz bir scooetr sahibi degilim.zaten bu yuzden bu foruma uye oldum. sizlerden marka model ve hersey hakkinda tavsiyelerinizi bekliyorum.
yakin zamanda scooter alacagim. "tum onaylar alindi"
scooterimi cogunlukla kampus icinde kullanacagim. az tecrubem var. ve agir scooterlardan (agir motorsikletlerden genel olarak) korkuyorum
ama cok seviyorum ayni zamanda.
her turlu tavsiye benim icin harika olacaktir, simdiden tesekkurler.
evet gerçekten benim için uygun bir alternatif. teşekkür ederim![]()
merhabalar,
ben henuz bir scooetr sahibi degilim.zaten bu yuzden bu foruma uye oldum. sizlerden marka model ve hersey hakkinda tavsiyelerinizi bekliyorum.
yakin zamanda scooter alacagim. "tum onaylar alindi"
scooterimi cogunlukla kampus icinde kullanacagim. az tecrubem var. ve agir scooterlardan (agir motorsikletlerden genel olarak) korkuyorum
ama cok seviyorum ayni zamanda.
her turlu tavsiye benim icin harika olacaktir, simdiden tesekkurler.
teşekkür ederimaramıza hoş geldin :rendeer: emine katılıyorum suzuki an125 senin için en ideali hayaline kavuşman dileğiyle :cat: