Çok üşüdüğünüzde

Soğuk havalarda motosiklete bindiğinizde sizede böyle oluyormu :mrgreen: Tuvalete zor yetişmek gibi :mrgreen:

4s1k6e.jpg

Son düzenleme:
abi bunu ısınma yöntemi olarakta kullanabiliriz :D sal gitsin hem üşümezsin bidaha gelmez :p

Soğuk işeme hassasiyetini arttırır ama sende üretrit veya sistit olabilir. Bir idrar tahlili yaptırsan iyi olur...

O pozisyonda o işlemi gerçekleştirmesi için,ya herkeste olamayan bi modifikasyon yada mangal gibi yürrek olması lazım...:p

abi bunu ısınma yöntemi olarakta kullanabiliriz :D sal gitsin hem üşümezsin bidaha gelmez :p

:queen::queen: Sen böye söyleyince aklıma Jim Carrey' nin Salak ile Avanak filmi geldi aklıma:p O küçük motorda tuvaleti geliyordu artçının da salıyordu ve şoförün "Ohh! Sıcakmış baya" lafı koparmıştı beni... :queen::queen::queen:

:queen::queen: Sen böye söyleyince aklıma Jim Carrey' nin Salak ile Avanak filmi geldi aklıma:p O küçük motorda tuvaleti geliyordu artçının da salıyordu ve şoförün "Ohh! Sıcakmış baya" lafı koparmıştı beni... :queen::queen::queen:

cidden ya o sahne hoştu...

soğuk havalarda eve girer girmez tuvalete koşuyorum ama işimi bitirene kadar kabir azabı çekiyorum ::surprise

Iseme Taktigi Evet Isıtıcı Olabiliyor Ama Ruzgarda Motor Uzerinde Degil.
4-5 mm Et Kalınlıgına Sahip Dalgıc Kıyafetleri Icerisinde.
Zaten O Kıyafet Ise Ise Diyor Zamanı Gelince Sende Salıyon Sintineyi Bir Isınıyor Icerisi Deyme Keyfime.
Dalan Arkadaslar Bilirler Ama Soylerlermi Bilinmez. :D

Faydalı bir kaç bilgi vereyim şu işeme muhabbetinin üstüne :mrgreen:

1- Özellikle sabahları uyandıktan sonra tuvalete gittiğimizde mutlaka oturarak işememiz ilerki yaşlarımızda prostat sorunu çekmemizin de önüne geçecektir. Bunu mümkün olduğunca her işeme esnasında yapmak (yani gün içinde ki diğer ateşlemelerde :p ) çok çok daha fayda sağlayacaktır.

2- İşlemi gerçekleştirirken arada tutup tekrar devam etmeniz yani kesik kesik atış yapmanız kanal kapakçığının kaslarının daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Bu da yine ilerleyen yaşlarda ki idrar yolu sorunlarında ve idrar tutamama durumlarında da büyük yardımlar gösterecektir. Saygılar sevgiler 12 lik atışlar diliyorum... :p

1- Özellikle sabahları uyandıktan sonra tuvalete gittiğimizde mutlaka oturarak işememiz ilerki yaşlarımızda prostat sorunu çekmemizin de önüne geçecektir. Bunu mümkün olduğunca her işeme esnasında yapmak (yani gün içinde ki diğer ateşlemelerde :p ) çok çok daha fayda sağlayacaktır.

2- İşlemi gerçekleştirirken arada tutup tekrar devam etmeniz yani kesik kesik atış yapmanız kanal kapakçığının kaslarının daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Bu da yine ilerleyen yaşlarda ki idrar yolu sorunlarında ve idrar tutamama durumlarında da büyük yardımlar gösterecektir. Saygılar sevgiler 12 lik atışlar diliyorum... :p

işte paylaşım budur arkadaşlar.
teşekkürler dostum.

eniştem yeni ameliyat oldu prostattan onada söyledikleri buydu kesinlikle faydası varmış. :cat:idrarın tamamen boşalmasını sağlıyomuş. yalnız 2. madde hakkında bi bilgim yok:silent:

abi kafama takıldı ya hani iş bittikten sonrar son hamleleri yaptıktan sonra(kas yapmaya yarayan hamle:p) en son sallanmak iyi olurmu ağaç dibi yaparken yapılıyo yha sahsen ben asla yamam filmlerde gördüm:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilgilendirme için teşekkürler..Hey allam bu yaştan sonra nelerde öğreniyoruz..baya faydalı bilgiler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar