photosoplu ybr

Mersin İl Temsilcisi
sen nerden biliyorsun yürekçe çingene donlarını yav :p :)

İlk photoshoptaki egzoz gerçekten güzel.Kırmızı yamaha yazısı çok hoş olmuş, ellerine sağlık.

ben satyodum ordan bilyom :p

hah işte gördün mü, kırmızı kötü renk değildir, sadece cak tonları iticidir. sen bunu bordı olarak, yan hava kapak plastiklerini siyah ve egsozu kısaltıp siyah-beyaz damalı yaparak bir dene bakalım nasıl durucak?

kuYRuğun iticiliğini kalp ritmi ile güzelleştirmişsin. biraz da inceltivesen?

Son düzenleme:
yahu birader bu aynalardan ne istiyorsun da söküyorsun ne güzeller işte normallerinde.
aynasız motor boynuzsuz boğaya benzer ki boynuzsuz boğa da keloğlan gibi bir tiptir. o da değirmene yoğurt öğütmeye gider falan...
vay be olay masala geldi dayandı... :cherry:

Moderatör
Siyah olan evet güzel de, kırmızı olan esmer vatandaş donu gibi olmus gerçekten..
Bu arada sayın yürekçe abim, artık esmer vatandaş diyoruz, zira kullanmış olduğunuz tabir yasal olarak suç sayılmakta.. Bilginize :)

Mersin İl Temsilcisi
Siyah olan evet güzel de, kırmızı olan esmer vatandaş donu gibi olmus gerçekten..
Bu arada sayın yürekçe abim, artık esmer vatandaş diyoruz, zira kullanmış olduğunuz tabir yasal olarak suç sayılmakta.. Bilginize :)

aneeeeeeyyyy, ben masumum, esmer veya değil, ne yani sibel can'ı yeya ten rengi farklı olan bir insanı milletinden saymayacaklarmı? ırklar ayrıldı, milliyetler ayrıldı şimdi de insanları renklerine göre mi ayırıyorlar :pr::pr:
ben onlara roman derim, çingiş derim, çingene derim, roman derim. onlar bizim halkımız ve ayrım yapmasınlar.
bu arada çingene pembesi yerine bayan arkadaşlar parfümeride malzeme alırken "esmer vatandaş pembesi" mi diyecekler :bounce: ya o anda ben de oradaysam, ve benim pembemi kim bilecek :p

ayrımcılığı suç gösterip ayrım yapanlara bir sözüm var;
ayrım yapmamak için ayrım yapanlar ve ayrım yapmayanlar diye ayrım yaparsak ayrımcılığın önüne geçemeyiz.:bounce::bounce:

( iyi kıvırdım ve savunma yaptım di mi :queen::queen::queen: )

Arkadaşlar ben şimdi burada YBR nin modifiyeli fotolarını göremedim ama yinede gulmekten kırıldım. Sencer (Yürekce) abi ortalı kasıp kavurmuşsun valla. Artık motoru bıraktık rankleri ırkları tartışmaya başladıkk.... Yorumlar 1. numaraa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar