photosoplu ybr

arkadaşlar sade haldekı bı yamaha ybr 125 i photoshopla biraz modifiyeledim yorumlarınızı bekliyorum

bu orjinal hali

bu shoplu hali

Mersin İl Temsilcisi
çingene donu gibi olmuş. tek renk siyah yaparsın ve orjinal kullanırsın olur biter

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynaları sökmeseydin keşke :) çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Mersin İl Temsilcisi
süper bi yorum çok güldüm yaaaa,, ahada böle güldüm:)))))
motora gelince bence güzel olmamış,orjinal hali daha güzel..

ama ayrıntılara dikkat edin, aynaları söktükten sonra incir ağacındaki yaprak boşluğunu doldumuş. ayrıntıcı bir arkadaş. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama emeği güzel abi emeğe 10 puan oturup uğraşmış :)

arkadaslar ben cok modıfıye delisi biri deilim herseyın sadesi makbul fakat bu motorda bıraz fazlasını denedim hoşuma da gitmedi deil. begenmesem zaten koymazdım fotoyu şuan elımde bı mondıal 110 luk ve oldukça sade 3 yıldır da kullanıyorum ve tamırcı yuzu görmedi ybrm yok olursa emın olun çingene donu gib olmaz :D yorumlarınız için teşekkurler

Mersin İl Temsilcisi
arkadaslar ben cok modıfıye delisi biri deilim herseyın sadesi makbul fakat bu motorda bıraz fazlasını denedim hoşuma da gitmedi deil. begenmesem zaten koymazdım fotoyu şuan elımde bı mondıal 110 luk ve oldukça sade 3 yıldır da kullanıyorum ve tamırcı yuzu görmedi ybrm yok olursa emın olun çingene donu gib olmaz :D yorumlarınız için teşekkurler

kızmadın di mi? darılmaca yok, yorum istedin yaptım :bounce:, çünkü döşemeyi tek renk yapmamak gerekirdi, en azından enlemesine beyaz şeriy ve kuyruk alt kısmına boylamasına beyaz bir çizgi düşünseydin ve tekerlerdeki kırmızıyı iptal etsen, aynaları da yerine yerleştirip bir de ybr armasını siya değil, içi beyaz çizgileri siyah yapsan güzel olurdu bir de nazar boncuğu takmayı da unutma :)

emeğine sağlık :cat::rendeer:

güzel olmuş arkadaşım yanlız döşeme siyah kalsa daha güzel olurdu
paylaşım için sağol

hyr kızmadaım nıe kızayım sadece cvp verme geregı duydum okadar eleştirmen güzel bnm için saol tavsiyelerın için bak dediklerini deneyip bidaha atmaya çalışıcam resmi eğer olursa

Mersin İl Temsilcisi
hyr kızmadaım nıe kızayım sadece cvp verme geregı duydum okadar eleştirmen güzel bnm için saol tavsiyelerın için bak dediklerini deneyip bidaha atmaya çalışıcam resmi eğer olursa

çalışmalarının devamını beklicem :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar