Yardımm Arkadaşlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne zamandırr yoktumm burdaa uzun süredir.. herkeze selam öncelikle =) arkadaşlar motorumu sattım yeni motor almaya hazırlanıyorum.... Hyosun GT 250R yada Comett alıcam.. Yardımm ederseniz çevrenizde uygun temiz ve satan olursa haberr verirseniz sevinirim.. fiyat 4.000 i geçmicek bi motor arıyorum maalum zorr günler ve kışa adım atıyorumm motorlarıNızla az günleriniz kaldıı.. Fiyatları uygun gelmesini bekliyorum herkeze teşekkürler..:rendeer:

temzmş arkadaşlar bişey sorucam sele tam olarak neresi sele yüksekliği fln warya.........

Bizim buraya Kanuni bayii açılmış. Servis ile geçerken gördüm gt 250 r'ı. Bu akşam gidebilirsem Gidip bakarım yorumlarımı yazarım resimleri eklerim.

senin için hayırlısı olsun taylan
umarım istediğin motoru alırsın
ama herzaman kendini düşün dikkatli ol
hız tehlikeli bişeydir

Forumdan Uzaklaştırıldı
wayyyyy taylan kardeşim hoşgeldin :) ben sna CBF 250 bulayım mis gibi 14000 de

hoşbulduk kardeşim eyvallah =) yokk ya cbf250 ıstemıorum daha dogrusu honda ıstemıorum su durumlarda hyosung a bakıorum ya comet ya R=)

O paraya temiz Comet ler bulabilirsin :)

evet dostum bende ya o ya o 2 sinden birini alıcamm comet olursa onu alırım....

senin için hayırlısı olsun taylan
umarım istediğin motoru alırsın
ama herzaman kendini düşün dikkatli ol
hız tehlikeli bişeydir

saol erdinç abicim saol =) İnşallah bakalımm istediğim motoru almakla uğraşıorum işte.... evet birazz ölee olcakk amaa artıkk racing ss tarzıı makinalar gitmeye başladı hoşuma bakalımm hayırr kısmett işii birazda....:rendeer:

Bizim buraya Kanuni bayii açılmış. Servis ile geçerken gördüm gt 250 r'ı. Bu akşam gidebilirsem Gidip bakarım yorumlarımı yazarım resimleri eklerim.

saol paylaşırsan sevinirim....:rendeer:

Gidip gördüm ama fotoğraf çekemedim. Dükkan kapalıydı fiyatını falanda soramadım satıcı ile de konuşamadım. Vitrinden gördüğüm kadarıyla

Özellikle çok kalıplı olduğu bir gerçek. Çok cezbecidi bir motor. Ben R gördüm bu arada. naked'ini görmedim.

Yeni kasalar enjeksiyonlu bu arada . Enjeksiyonlu olmayanların 6-7 litre yaktığı söyleniyor.

Güzel motor . Yarın resim eklerim.

Gidip gördüm ama fotoğraf çekemedim. Dükkan kapalıydı fiyatını falanda soramadım satıcı ile de konuşamadım. Vitrinden gördüğüm kadarıyla

Özellikle çok kalıplı olduğu bir gerçek. Çok cezbecidi bir motor. Ben R gördüm bu arada. naked'ini görmedim.

Yeni kasalar enjeksiyonlu bu arada . Enjeksiyonlu olmayanların 6-7 litre yaktığı söyleniyor.

Güzel motor . Yarın resim eklerim.

ustam sıfır makina hakkında bilgi vermişsin Taylan' emeğiniçin sağol ama o bence 2. el arıyo onun enjeksiyonlusunu alması için bu sene yemeden içmeden çalışması lazım :) Taylan kanka ben şuan Sakarya'dayım buralara bakıyorum bulursam söylerim cuma günü gelıcem İstanbul'da da bakarım koştururum senin için :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ustam sıfır makina hakkında bilgi vermişsin Taylan' emeğiniçin sağol ama o bence 2. el arıyo onun enjeksiyonlusunu alması için bu sene yemeden içmeden çalışması lazım :) Taylan kanka ben şuan Sakarya'dayım buralara bakıyorum bulursam söylerim cuma günü gelıcem İstanbul'da da bakarım koştururum senin için :bounce:

tamam kanka cokk saol eyvallah görüşürüz zaten bi motor varr şu adan GT 250 R onaa bakıcam amaa genede haber bekliyorum =):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar