ghostrider kaskı çıkardı :)

Bu mu GHOSTRIDER ? :silent:

Çok yorgunum,uyumam lazım.. .::157:: ::157::

Ghostrider meselesini sonra tartışırız artık.:mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bunu görünce aklıma şu geldi ; Hey kel kendine gel :p

ilqinc bi goruntusu var, tam olarak nereli acaba bu adam , ben bi videosunda ALMANYA'da gordum ,

ama düşünüyorumda yakında şöyle bi kaç "çılqın türk" bunun videolarına "TURKİSH" dubaj yapar :) Ne de olsa Polisten kaçıo , ses efekti iyi gelir

Örnek Bakınız: Shrek çorum version....

bu adam tek teker viraja giriyo bu sahnesi süper tüylerim ürperdi çok iyi ya . .:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilqinc bi goruntusu var, tam olarak nereli acaba bu adam , ben bi videosunda ALMANYA'da gordum ,

ama düşünüyorumda yakında şöyle bi kaç "çılqın türk" bunun videolarına "TURKİSH" dubaj yapar :) Ne de olsa Polisten kaçıo , ses efekti iyi gelir

Örnek Bakınız: Shrek çorum version....

arkadaş bu adam almanyanı yolundan dolayı almanyada yaşıyormuş hamburg ta ama isviçreliymiş diye duydum.

bunun kafa alevmi alıyo şimdi :p Gözleri filan dönüp basıyor.Vay gostrider vay ama ben şeyi daha çok seviyorum dremrider :p

Takke düştü kel göründü :p
Verilmişti önceden bu zat'I muhteremin resmi

vay hastayım bu adama delinin önde gideni bilmiyenler videolarını youtube de fln aratıp izlesin

Ölmesine kesin gözüyle baktığım.bu herif çok yaşamaz dediğim adamdı videoları çok eskiden izlemiştim.

Bunları yapmak her ne kadar manyaklık olsada bu şekilde bırakıyorum demekte ayrıca inanılmaz derecede zeki olduğunu gösteriyor.

Ben böyle motor kullancam efsane olcam sonra kimliğimi açıklıcam kendimde o parıltıyı görmüyorum.::exclaim:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar