[izmir Mt]hadi Mangala çoban Et Sezonu Başlamış Tır Mt Izmire Hayırlı Olsun.

atayım gökalp kardeşim ayıp ediyon...:p

ya bizim kuaförcüler kralı mehmet abi yaşıyormu ????

atayım gökalp kardeşim ayıp ediyon...:p

ya bizim kuaförcüler kralı mehmet abi yaşıyormu ????

sabah aklımdan geçti dur bakalım bi soralım keyfi nasılmış :wiinkk:

şimdi aradım berberler odasındayım dedi
yogun sanırım
toplantı başlıgını görmüş müsait olursam gelicem dedi :)

Son düzenleme:
arkadaşlar buluşma saatini 13:00 olarak yazdı cesur...gelebilen mümkün olduğunca 13:00 den önce gelsin, migrosta (buluşma yeri) fazla oyalanmayacağız en geç 13:30 da yola çıkmış olucaz...geç gelenler arkadan yetişsinler zaten uzak bir yer değil gidilecek olan mekan...

yarın görüşürüz....cızzzzzzzzzzz bızzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen:

işlerini ayarlayabilirsen gel mutlaka :rendeer:

chatkut+, BHTYR_VFR

bende katılmak yeni insanlarla tanışmak bu güzel ortamın içine girmek isterim ama malesef ehliyetim olmadığı için gelemiyorum ileride inşallah bende sizinle böyle güzel etkinliklere katılırım

bende katılmak yeni insanlarla tanışmak bu güzel ortamın içine girmek isterim ama malesef ehliyetim olmadığı için gelemiyorum ileride inşallah bende sizinle böyle güzel etkinliklere katılırım

inşallah bekleriz kardeşim ehliyetini al ve toplantılara gel tanışalım sonra gezilere katılırsın :wiinkk:
:cat:

Cuma toplaşmasını kaçırmamamı yanayım yoksa mangalı kaçıracak olacağımamı bilemedim :(

Arkadaşlar maalesef dün gelemedim marpuça. taaa Antepten misafirim geldi (üniversiteden ev arkadaşım) yarında büyük ihtimalle aranızda olamayacağım ama orda olmayı çok istiyorum...:salut:

Cuma toplaşmasını kaçırmamamı yanayım yoksa mangalı kaçıracak olacağımamı bilemedim :(

Arkadaşlar maalesef dün gelemedim marpuça. taaa Antepten misafirim geldi (üniversiteden ev arkadaşım) yarında büyük ihtimalle aranızda olamayacağım ama orda olmayı çok istiyorum...:salut:

saat 13 ten sonraki antep biletleri iptal olmuş erken gönder gitsin bekliyoruz :p:cat: :wiinkk:

1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
6.karmacoma.mustafa.yetişir inşallah yetişmese açkalır :queen:sellesini yer :queen:

abi gece gece kahkaha attım :cyclopsan

o ne demekk :silent:

Son düzenleme:
saat 13 ten sonraki antep biletleri iptal olmuş erken gönder gitsin bekliyoruz :p:cat: :wiinkk:

abi gece gece kahkaha attım :cyclopsan

o ne demekk :silent:

kankam la aramıza girme lem :pr:xenon gözlü laz balıkçı :pr::queen:

baco motorları yıkamak istemiyorsan yarın saat 12 .00.da.migrosta ol :bounce::cat:

1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
6.karmacoma.mustafa.yetişir inşallah yetişmese açkalır :queen:sellesini yer :queen:
7.özer .abi.:cat:
8. kim :silent:

Son düzenleme:
Wallaha Motorumuzu Daha Alamadık :) Napalım Gelemicez Galiba Arkasına Atabilecek Varsa Gelmeyi Cok İsterim :D

Gününüz Nasıl Geçti Umarım COK iyi Eylenmişsinizdir :)

fotolar geliyor
lütfen bekleyiniz :p:p :bounce::cherry:

ve karşınızda cesur abimizin tasmasını evde unuttugu çekirgesi :p:mrgreen:

coban yolcusu kalmasıııınnn

hızlıcesi2 yi düşürmeye teşebbüs eden pislik çamur :)

tomat piper badılcann :cherry:

Aykut-chatkut) kestaneleri pişirirken :wiinkk:

fotoların devamı gelecek şimdilik bu kadar....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar