agzımın suyu aktı yaww :cyclopsan
at benim içinde 2 tane et en el kadar olanından :queen:
atayım gökalp kardeşim ayıp ediyon...
ya bizim kuaförcüler kralı mehmet abi yaşıyormu ????
1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
6.karmacoma.mustafa.yetişir inşallah yetişmese açkalır :queen:sellesini yer :queen:
bende katılmak yeni insanlarla tanışmak bu güzel ortamın içine girmek isterim ama malesef ehliyetim olmadığı için gelemiyorum ileride inşallah bende sizinle böyle güzel etkinliklere katılırım
Cuma toplaşmasını kaçırmamamı yanayım yoksa mangalı kaçıracak olacağımamı bilemedim![]()
Arkadaşlar maalesef dün gelemedim marpuça. taaa Antepten misafirim geldi (üniversiteden ev arkadaşım) yarında büyük ihtimalle aranızda olamayacağım ama orda olmayı çok istiyorum...:salut:
1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
6.karmacoma.mustafa.yetişir inşallah yetişmese açkalır :queen:sellesini yer :queen:
abi gece gece kahkaha attım :cyclopsan
o ne demekk :silent:
saat 13 ten sonraki antep biletleri iptal olmuş erken gönder gitsin bekliyoruz:cat: :wiinkk:
abi gece gece kahkaha attım :cyclopsan
o ne demekk :silent:
kankam la aramıza girme lemr:xenon gözlü laz balıkçı
r::queen:
Cuma toplaşmasını kaçırmamamı yanayım yoksa mangalı kaçıracak olacağımamı bilemedim![]()
Arkadaşlar maalesef dün gelemedim marpuça. taaa Antepten misafirim geldi (üniversiteden ev arkadaşım) yarında büyük ihtimalle aranızda olamayacağım ama orda olmayı çok istiyorum...:salut:
baco motorları yıkamak istemiyorsan yarın saat 12 .00.da.migrosta ol :bounce::cat:
7.özer .abi.:cat:1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
8. kim :silent:
saat 13 ten sonraki antep biletleri iptal olmuş erken gönder gitsin bekliyoruz:cat: :wiinkk:
bir kahkaha daha :cat: :queen:
bir kahkaha daha :cat: :queen:
gükalp ne içtin koçum güldürücümü bu akşam akşam kah kahalar hayırdır anlayalım :queen::bounce::bounce:
gükalp ne içtin koçum güldürücümü bu akşam akşam kah kahalar hayırdır anlayalım :queen::bounce::bounce:
hafif yagmur var diye 1 tane içtim fazlası zararlı :wiinkk:
Gününüz Nasıl Geçti Umarım COK iyi Eylenmişsinizdir![]()