ahanda geldim 
nbrsiniz yav 
aaaaaaaaaaaa olmadı atlarsın benım arkaya abım :bounce:
lafımı olur
ahanda geldimnbrsiniz yav
![]()
saolasın çılgın, ama kasklarımıda verdim motorumu satarken fazladan kask getirmeyi unutma
ayıpsın unuturmuyum yaw :bounce:
sen bılıyon oraları guzelce takılırız
siteye nasıl resim koyuyoruz size benim eski motorumun resimlerini gösterim![]()
vallahi gelirim....
ama önce benim hatunu ikna etmem gerek:queen:
dükkana bakacak ya..........
benim msnimde [email protected] ekleyin burada olmadıgımız zaman ordan görüşürz sürekli onlineyim zaten![]()
![]()
off biri çiğ koftemi dedi :queen:
Ayberk abi senin dukkanda şiş çesitleride varmı, yoksa sadece cig koftemi![]()
bu gün karaköy'den bunu aldım... daha öncede vardı ama kaybettim... 10-15 ytl değişiyor... birde sprey almak gerek...
napcen bunları be abım??????
non stop çiğ köfte.....:queen::queen::queen:
hemde 10 NUMERO....
inanmayn ŞAFAK'a sorsun.....:queen::queen::queen:
abi benim is yeri bostancıda yagmur olmadıgı bi aksam ugricam ins dukkanına
sen borusandaydın dimi...
bu gün karaköy'den bunu aldım... daha öncede vardı ama kaybettim... 10-15 ytl değişiyor... birde sprey almak gerek...
napcen bunları be abım??????
sıkıştıranları,bilerek dokunanları,beni ciddi oranda tehlikeye sokanları,elinde ''HAYDAR'' la aşağı inenleri... bununla......:bounce:
anladınız onu....:queen::queen::queen:
şaka bir yana; en azından sprey şart... karşınızdaki kim'dir,nedir belli değil !!!
neredeyse seni altına alacak durumda, tepki veriyorsn iyice üstüne kırıyor... bir şekilde karşı karşıya gelince iş değişiyor... arabalarda,minibüslerde,otobüslerde ''HAYDAR'' ı koyacak yer var...biz ne yapalım... kimileri bana kızıyor; ama maalesef durum böyle...
en azından,silahyada bıçak taşımıyorum... polisin vatandaşa uyguladığı savunma tekniğini kullanıyorum...:queen::queen: