[izmir Mt]hadi Mangala çoban Et Sezonu Başlamış Tır Mt Izmire Hayırlı Olsun.

Ha belçi ben de celebilirum ama celemeyebilirum da hiç belli olmaz...
Celirsem iki kişi de celebilirum tek başıma da celebilirum.
iki kişi celebilirsem arabayla da celebilirum, tolmuşla da celebilirum...
Hiç olmadi en azundan canlu bağlantuyla katulabilirum araniza, ama katilamayabilurum da, belli olmaz...

:rendeer:

Çoban ete şunca zamandır bi türlü gitmek nasip olmadı haa. Hep bişeyler çıktı gelemedim. Konyaya giderim gidersiniz, Polatlıya giderim durmadan gidersiniz. EEYYYTTTT isyan bayrağını açtım. Canım sıkılıyor buralarda... Paket yapıp gönderseniz yolda kurtlarmı ki :D

Ha belçi ben de celebilirum ama celemeyebilirum da hiç belli olmaz...
Celirsem iki kişi de celebilirum tek başıma da celebilirum.
iki kişi celebilirsem arabayla da celebilirum, tolmuşla da celebilirum...
Hiç olmadi en azundan canlu bağlantuyla katulabilirum araniza, ama katilamayabilurum da, belli olmaz...

:rendeer:

herkes ha burayadur da bence kesin celmelisun, garanti da:p

Çoban ete şunca zamandır bi türlü gitmek nasip olmadı haa. Hep bişeyler çıktı gelemedim. Konyaya giderim gidersiniz, Polatlıya giderim durmadan gidersiniz. EEYYYTTTT isyan bayrağını açtım. Canım sıkılıyor buralarda... Paket yapıp gönderseniz yolda kurtlarmı ki :D

haçen sen kimsin inmisin cinmisin konyalımısın :p, etli ekmek gönder bize bizde sana et göndeririz :queen:

uyy neeoldi bizum topiee da haçen bende şiveyi degüştirdim da haçen ciden arkadaşlara selam edeyrum da benum henüz durum bellü degüldür da:queen:

hepumiz duğöş çaymu içtuk ündanmi üldi acep da mangalda ileşürük herhalde:queen:

ay yazık sana biz de haftada bir gidiyoruz çoban et'e, değil mi chatkutum ??? :queen: :queen::queen:

neyse sen bir gel hele izmir'e elinden tutar götürürüz seni mangala :wiinkk:

eee kimler geliyor parmakları görelim :)

1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-????

(neden isimleri yazdın diyecek olan varsa hani aramıza yeni katılan arkdaslar zorluk cekmesinler biz de onların isimlerini bilelim diye :wiinkk: )

Son düzenleme:
1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman

cesi balık yiyemedik senle et yiyelim bari :cherry::cherry:

naziillidenim tek başıma mt grubum var :)plakam 09,5 :queen: (uc bes motosikletız )ayda bır izmire gelmem gerekiyor ee güzel mt grup toplantılarıda genelde pazar günü oluyo bende bir cumartesi akşam gelicem bws mle pazar etkinlikte bulunucam pazartesi dönücem allah kısmet ederse yaza doğru bunu gerçekten çok istiyorum

ekim ayında kordonda bi motosiklet toplaşması vardı şaştım kaldım ya ayrılamamıştım oradan

walla çok mutlu olmuştum:rendeer:

1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman

cesi balık yiyemedik senle et yiyelim bari :cherry::cherry:

öyle bir mangal yapıcaz ki birilerinin dibi düşecek... :cherry:

naziillidenim tek başıma mt grubum var :)plakam 09,5 :queen: (uc bes motosikletız )ayda bır izmire gelmem gerekiyor ee güzel mt grup toplantılarıda genelde pazar günü oluyo bende bir cumartesi akşam gelicem bws mle pazar etkinlikte bulunucam pazartesi dönücem allah kısmet ederse yaza doğru bunu gerçekten çok istiyorum

ekim ayında kordonda bi motosiklet toplaşması vardı şaştım kaldım ya ayrılamamıştım oradan

bizim toplantılarımız cuma akşamları oluyor dostum pazar günü geziler var :cat:

Son düzenleme:

bizim toplantılarımız güzel ve dost,tane olur.cuma namazından sonra yola çık hisar camii nin yanına gel sen bagır biz duyarız:rendeer::rendeer:

bu fotoğraf geçen sene 29 ekimde cumhuriyet mitinginde çekildi bizlerde ordaydık çok anlamlı ve güzel geçmişti :rendeer:gel buyur nezaman istersen karşılarız seni izmir topiyine geliyom de yeter .:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Afiyet olsun iyi eglenceler

yokmu gelennnn :p:p (geçen hafta gittim gözüm doymadı tekrar gitmeliyim :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar