Ha belçi ben de celebilirum ama celemeyebilirum da hiç belli olmaz...
Celirsem iki kişi de celebilirum tek başıma da celebilirum.
iki kişi celebilirsem arabayla da celebilirum, tolmuşla da celebilirum...
Hiç olmadi en azundan canlu bağlantuyla katulabilirum araniza, ama katilamayabilurum da, belli olmaz...
:rendeer:
Çoban ete şunca zamandır bi türlü gitmek nasip olmadı haa. Hep bişeyler çıktı gelemedim. Konyaya giderim gidersiniz, Polatlıya giderim durmadan gidersiniz. EEYYYTTTT isyan bayrağını açtım. Canım sıkılıyor buralarda... Paket yapıp gönderseniz yolda kurtlarmı ki![]()
Çoban ete şunca zamandır bi türlü gitmek nasip olmadı haa. Hep bişeyler çıktı gelemedim. Konyaya giderim gidersiniz, Polatlıya giderim durmadan gidersiniz. EEYYYTTTT isyan bayrağını açtım. Canım sıkılıyor buralarda... Paket yapıp gönderseniz yolda kurtlarmı ki![]()

1-Hızlıcesi2222 Cesur
2-Extreme1925 Gökalp
3-Chatkut Aykut
4-Baco Bahadır
5-izmirli_ua Erman
cesi balık yiyemedik senle et yiyelim bari :cherry::cherry:
naziillidenim tek başıma mt grubum varplakam 09,5 :queen: (uc bes motosikletız )ayda bır izmire gelmem gerekiyor ee güzel mt grup toplantılarıda genelde pazar günü oluyo bende bir cumartesi akşam gelicem bws mle pazar etkinlikte bulunucam pazartesi dönücem allah kısmet ederse yaza doğru bunu gerçekten çok istiyorum
ekim ayında kordonda bi motosiklet toplaşması vardı şaştım kaldım ya ayrılamamıştım oradan
![]()
walla çok mutlu olmuştum:rendeer:
naziillidenim tek başıma mt grubum varplakam 09,5 :queen: (uc bes motosikletız )ayda bır izmire gelmem gerekiyor ee güzel mt grup toplantılarıda genelde pazar günü oluyo bende bir cumartesi akşam gelicem bws mle pazar etkinlikte bulunucam pazartesi dönücem allah kısmet ederse yaza doğru bunu gerçekten çok istiyorum
ekim ayında kordonda bi motosiklet toplaşması vardı şaştım kaldım ya ayrılamamıştım oradan
![]()
![]()
Afiyet olsun iyi eglenceler
öyle bir mangal yapıcaz ki birilerinin dibi düşecek... :cherry:
dibi düşücek olanlardan birisi benim..:salut: Ahmet'e paketi yollarken banada yollayın bari...:cherry: