[Eskişehir - MT]

GÜNAYDIIIIN ESKİSEHİR MT selamlar artçı olarak gelmeye hazırım tek eskisk motoru olan bir arkadas :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende bisan bisiklet var geziye geleyim mi?

Ben önce giderim 50 yapsam ne olacak. Seyitgazi yolu de mi?

Ben önce giderim 50 yapsam ne olacak. Seyitgazi yolu de mi?

abi beşikderesi yolundan gidiliyordu heralde . unuttum valla

yok bu büyükdereden gidiliyor, gökçekısık'dan gidliyor bir de taa avdan tarafından kırkadan dolanıyorsun :) 3 tane yol var. muhtemelen kızılinler-incesu rotasından gideceğiz.

Selamunaleyküm esk mt sanırım herkes iyi neyse ben çok güldüm sizlede paylaşmak istedim esk den satılık mobylette video geç yükleniyo biraz bekleyin

http://www.sahibinden.com/glardion_kalitesi_dellorto_farki_sinek_govde_aski_WQQaXQQ10313082WQQpXQQdisplayitem?tab=video

helal olsun kırkalı'ya :cherry: satıcı dediğin böle olmalı. bilgi vermeli :)

o zaman bnm kafa baska bir yola gitti . çünkü en son gittiğimde gitmeden önce çok gezdik . . . demekki çok kafam karışmış yanlış hatırlıyorum . özür dilerim

Yolu uzatacaksanız yolunuz açık olsun Kalabak ormanı tarafına sandım ev yakın yenikent gdlebilir. Haydi size iyi geziler.

eğer durum müsait olursa k, olsun istiyorum . 5-6 motor gelme ihtimalimiz yüksek artık asker öncesi bir gezi yapayım da orda hava atarım bizim motorlu gurubumuz vardı diye :d

arkadaşlar herkese ii akşamlar... ben aranıza yeni katıldım bu gezide sizlere katılmak istiyorum tabii aksilik sorun çıkmazsa... bana biraz bilgi verirseniz sevinirim. gezilerde neler yapıyorsunuz... almamız gereken bişeyler varmı vs. gibi....

valla iyi soru öğlen yemeği fln ordamı yenecek neler yapacagız bende bilmiyorum . cüneyt abi şöyle bir özetlesen neler yapılacak. üzeyir abi ben % 90 gıdecegım . eger gıdecek olursak bir yer belırler bulusur gideriz . ordan toplanma yerıne

Hoşgeldin deepstate birazdan çenesi düşükler anlatır :queen: şaka şaka
Hadi gidecek olanlar açın ağzınızı yumun gaz kolunuzu

Hoşgeldin aralarına gt250r ben bir cup alayım seni bile geride bırkacağım aralarında:)

Onun istediği cup cbf ten güçlü ve süratli bide cupların virajcılığı cbf ten iyidir eray.ben çok binmiştim önceden cup gayat güzel motorlar bide honda oldumu tadından yenmez

honda innova ise eğer haklısın çok güzel olduğunu duymuştum müşterimden . cbf den güçlü olduğunu ilk defa duyuyorum iyi oldu bu . innova 125 cc . cbf 150 cc . cbf 150 25 cc daha yüksek hacimli ama , demekki oğuzhan honda innova ya daha ayrıcalıklı bir mühendistlik vermiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar