çanağı kırdık :)

ben bile motoru almadan çıktığım güneşli fakat çiseli bir salı sabahı benim ufak birader bey sen al motoru işe git....
gitmeye gitti fakat tamda iş yerinin önünde ön tekerin kanala sıkışmasından dolayı motor solaa hoooop bizim dinamo kapağı aynen mortinden
siz siz olun motorunuzu bilmeyen birinin almasına olanak vermeyin(izinsiz aldı yedek anahtarla)
tabiki sinyal de gitti yarın (öğlen namazından sonra cenazesini kaldırıyoz)
birde vites maneti (en mühimi TR de yok parça) 8 olmuş resmen
genede şükür birine girmemiş kendi sağ eşşoluu :)

::yanliss:geçmiş olsun:rendeer:

şakası yok bu işin hele senin motorun hiç yok allah sakınmış senin biraderi bilmediğini söylüyosun daha kötü sonuçlar olabilirdi:pale:

çocuga izin vermezsen sonunda olacagı bu. gizli gizli alır gider işte. ::zencii::::sapka::::firca::

valla allahtan giderken falan bişi olmamış durudğu yerde düşürmüş salo

arnavut kaldırımlı yol siviri yere gelmiş tası çizdirdi delindi :) akıta akıta servise gittim işte serviste motor değişiyolar parçaları granajda ufak bişi kaldı oda nazarlık olsun dedik zor iş şimdi onu yaptırmak :)

yaw çocuk deyip durmayın şuna 3 yaş ufak benden evli bile eşşoğluu

ben bile bekarım hala:salut:

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
geçmiş olsun dahahda kötüsü olabilirdi,
kazayı kendi halinde yapmış iyi o yönden başkalarınıda karıştırsaydı hele bide ehliyet olmasaydı bak artık sen durumlara
yinede geçmiş olsun

Cana geleceğine mala gelsin diycemde,Sen baya sinirlenmişsin.Biraz sakin olmazsan kazada olmayanı sen aypıcan galiba biradere:)?

geçmiş olsun kardeşine öle motorlarla şaka Olmaz :rendeer:

çok geçmiş olsun kardeşim emin senin makinaya dokun du dimi bu hafta sonu...

İyi de bu öyle babanın arabasını kaçırmaya benzemez ki.4 silindir 600cc hacminde motoru olan bir hız canavarından bahsediyoruz.
Hocam yanlış anlamayın ama sizde de hata var.Yedek anahtarınızı nasıl buldu ki bu vatandaş?Bir de tecrübesizse aman Allah korusun...

çok geçmiş olsun....

kaçıran kaç yaşında?

24 yaşında eşşek kadar adam yaw :)

geçmiş olsun dahahda kötüsü olabilirdi,
kazayı kendi halinde yapmış iyi o yönden başkalarınıda karıştırsaydı hele bide ehliyet olmasaydı bak artık sen durumlara
yinede geçmiş olsun

ehliyeti yok zaten bırak onu ruhsatı bile evde bırakmış sıpa

geçmiş olsun aman dikkat

saolasın kardeş

Cana geleceğine mala gelsin diycemde,Sen baya sinirlenmişsin.Biraz sakin olmazsan kazada olmayanı sen aypıcan galiba biradere:)?

koskoca adam ne diyim okadar dedim sakına dokunma diye ama almış işte

az kaldı yapacaktım direkten döndü :)

o emini bi yakalasam zaten :)
sokundu az kalsın denizde boğuluyoduk zaten :queen:
olacağı varmış ne diyim

qecmiş olsun ,daha kötü sonuclar dogurmamıs olması güzel

kötü bişi yok allahtanda bu hondanın ben .... bi sinyal 140 lira olurmu yaw :santa: hele vites maneti 175 lira::baaas:: bittim yani

İyi de bu öyle babanın arabasını kaçırmaya benzemez ki.4 silindir 600cc hacminde motoru olan bir hız canavarından bahsediyoruz.
Hocam yanlış anlamayın ama sizde de hata var.Yedek anahtarınızı nasıl buldu ki bu vatandaş?Bir de tecrübesizse aman Allah korusun...

eski YBR varken 1-2 defa sürmüştü bunuda sürmüştü fakat öle fazla diil

anahtar meselesi motoru koyduğum yerden dolayı çekmek lazım olur diye evde duruyodu herzaman ilk defa aldı gitti sıpa oğlu sıpa
arabayı çok güzel sürer aslında motorda fena sayılmaz ama işte dikkatsizliğine kurban gitti kanala girdi ön teker çıkartırken devirdi olduğu yere
yaptırır aklı başına gelir

Son düzenleme:
dokunmakla kalsam iyi aragaz veriyodum ya :mrgreen:
o emini bi yakalasam zaten :)
sokundu az kalsın denizde boğuluyoduk zaten :queen:
olacağı varmış ne diyim
biraderinin bununla kurtulduğuna sevinmek lazım, geçmiş olsun, ama olacağı varmış deme ben yaptım sanada bulaştırdım o virüsü :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar