motordan ii anlayanlari bekliorum

arkadaşlar,motordan ii anliyorum ,herseyini bilirim diyen biri varsa bana yardimci olsun...rica ediyorum hepinizden..motordan hiç anlamam.hemde hiç,yani sürüyorum sadece.ve birden motor almaya karar verdim.ilk defa alici gözüyle baktim.ve mondial 250 mct die bi parça gördüm..heralde zevkimi anlamişsinizdir..bana yardimci olun.almaya niyetim var.5 milyara kadar da keseyi aç[email protected] adresim...motor ismi,,resmi ve fiyatinda yardimlarinizi bekliyorum..motora birden hevesim gelmişken yardimci olun arkadaşlarr.lütfennn.hadi davranin klavyeye bi zahmet....

elegance jl250-5 die bişey var o nasil bişy acaba.sağlam midir ki?

Son düzenleme:
5milyar ayırabiliyorsan o mondial jinlun vb çin imaltı motorlardan uzak dur derim.
yamaha honda kawasaaki hyosung gibi motorlara bak 125veya250cc öneririm

uzak dur.

sevgli arkadaşım aman aman mondial dan ucuz çin motorlarından uzak dur.mondialın sıfırını alan arkadaşam ilk gün yolda kaldı motor kilitledi.ve genelde motorlar hatalı çıkıyorlar.işçilik çok kalitesiz haberin olsun görünüşüne aldanma.onu alacağına suzuki gn 250 al honda cbr 125 al japon un eskisi bile mondiala on basar bakımlarını zamanında yaptırırsan orjinal parça taktırırsan hiç bir şey olmaz benim tavsiyem bu

Süper Moderatör (BBRR)
2. elde 500 cc civarı temiz motor bulabilirsin ...5000 ytl az para değil iyice araştır ...Satılıklara bir bak bide webde araştır webde yazan fiyatlarada fazla takma para peşin olunca 5000 e çok temiz bişiler bulunur

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
elinde 5 milyar varsa onun 1,000 ytl sini düş(ehliyet ve koruma kıyafetleri)kalanına ikinci el bişe bak.honda yamaha suzuki.senin hoşlandığın tarz cruiser,4 milyara yamaha virago 250 bulabilirsen al derim.yada başka tarzlarda değişik seçeneklere bak:cat:

evet arkadaşım kesinlikle ikinci el bir japon al ve çin alma ben şimdilik idareten çin kullanıyorum. ve inan bir japonun eline su bile dökemez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Almak istediğin makina tahminen chopper onunda en iyisi Yamaha.Kesinlikle ve kesinlikle ikinci el kaliteli bir makina al.Yamaha Virago 250 veya Virago 535.2, el çok temiz bulabilirsin model 95 olsun temiz olsun Yamaha olsun..Kattiyen mondial zondial alma..Kalite her zaman Kalite..

bende 96 en 500 var bakımlı henuz motoru acılmadı bıle 26.000de 5 ytl ye verebılırım sana

Ne yap yap çin malından uzak dur.Yoldan parça toplamak istemiyorsan,titreşimden uzak durmak istiyorsan,paranın kıymetini biliyorsan çin malı motorlardan uzak dur.

Arkadaşlara çok hak veriyorum.Bende kanuni hussar 125 vardı ve her hafta sanayideydim.en son sattım yerine yamaha ybr 125 aldım sadece bujiyi değiştirdim. çin mlı hariç her şeyi alabilirsin.bana yamaha çin malı diyolar ama çin değil.makinanın her yerinde JAPAN diye yazıyo.ön maşalardan tut zincire kadar her yeri japon...

Arkadaşlara çok hak veriyorum.Bende kanuni hussar 125 vardı ve her hafta sanayideydim.en son sattım yerine yamaha ybr 125 aldım sadece bujiyi değiştirdim. çin mlı hariç her şeyi alabilirsin.bana yamaha çin malı diyolar ama çin değil.makinanın her yerinde JAPAN diye yazıyo.ön maşalardan tut zincire kadar her yeri japon...

arkadaşım hoşgeldin yeni olduğun topiği hortlatmandan belli oluyo yazacağın topiklerin tarihlerine bakarsan sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar