[izmir Mt]hadi Mangala çoban Et Sezonu Başlamış Tır Mt Izmire Hayırlı Olsun.

:)EVET ARKADAŞLAR BEKLENEN GÜN GELDİ VE NİHAYET UZUN ZAMAN DIR .
:)MANGAL SEFAMIZA KAVUŞACAZ .KENDİN PİŞİR KENDİN YEME BEN YİCEM :queen:.
evet arkadaşlar tarih 30..11.008.PAZAR GÜNÜ.
:cat:SABAH...SAAT....13.00.......TOPLANTI YERİMİZ.

:cat:GAZİ EMİR MİGROSTA.........HAZIR .OLACAZ :cat:
.ET.TAVUK.SUCUK .SALAM.PİRZOLA.BÜFTEK.ŞİŞ.KÜFTE.VE DİYERLERİ .
.OT. SEVENLER GELMESİN :queen:NOT.çoban et ayrancılara...5.km.re kala .varmadan yol üstü.sağ tarafta kocaman levhası var .:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
iyi eğlenceler MT İzmir ::dpac::

eweeeetttt aranan kan bulunmustur
hayırlısı olsun
aksilik cıkmazsa sizlerleyim :cat:

offf cesur abi ya...:pr:ben bu hafta istanbula gidiyorum ve sen mangal topiği açıyosun....çok üzüldüm şimdiiiii....mangal sizinle daha bi başka oluyoo ama ben kaçırıcm ne yazııkki :pr:

ohhh hadi bakalım, erken erken topicler geldi...herkes kendini pazara göre ayarlasın...gidelim biraz etlenelim :queen:

yağmur çamur kar kış gezinin saat ve tarihinde değişikliğe sebep olmayacaktır...bilginize :queen::queen:

offf cesur abi ya...:pr:ben bu hafta istanbula gidiyorum ve sen mangal topiği açıyosun....çok üzüldüm şimdiiiii....mangal sizinle daha bi başka oluyoo ama ben kaçırıcm ne yazııkki :pr:

gidersen çok şey kaçırırsın süyliyim :cyclopsano güzelim mangaları kaçırma derim pazartesi git olmamı :queen:

iyi eğlenceler MT İzmir ::dpac::

erhan senide bekleriz buyur gel kardeşim gelen şişman gelmeyen pişman :queen:saygılar istanbuldaki tüm dostlarımıza :rendeer:

Son düzenleme:
cesur abi söylemeden edemicem sende bayaa bi gelişme var yaaa
topik açar gördüm seni :thumleft:::biggrinn

elini kana bulamazdın sen :p:p :wiinkk:

cesur abi söylemeden edemicem sende bayaa bi gelişme var yaaa
topik açar gördüm seni :thumleft:::biggrinn

elini kana bulamazdın sen :p:p :wiinkk:

:bounce:neyapalım gözümüz açıldı :bounce:biraz daha karış tırırsan ellimi kana bulucam senin dilini kesip pazar günü güzel bir mangal yapçam kesin 4 tane yarım ve 3 çeyrek çıkar çünkü çok uzamış .:queen:

olmaz be abicimmm....benim için bidaha gideriz nolcak yanii...izmir mt et yemeği heleki mangalı seviyo nede olsa :queen:

abicim şu deliyide gütür istanbula burası sıkar onu sen yok ken .:queen::rendeer:

Son düzenleme:
ben mangalı sevmem ::winkwink::155::

aaa evett unutmuşum senin mangalı sevmediğini...hiç sevmezsin hemde:p :p :queen:

abicim şu deliyide gütür istanbula burası sıkar onu sen yok ken .:queen::rendeer:

yok cesur abicim hiç gerek yok götürmeme.O kalsın burada, mangalına gitsin,sizleri görsün,benim içinde duble rakı içsin kendisine de yarım içsin fazlası yasak....:cherry: :cat:

Son düzenleme:
yok cesur abicim hiç gerek yok götürmeme.O kalsın burada, mangalına gitsin,sizleri görsün,benim içinde duble rakı içsin kendisine de yarım içsin fazlası yasak....:cherry: :cat:

olleeyyyy dış işleri bakanı rakı içmemi onaylamış :p :queen::queen: :wiinkk:

:bounce:neyapalım gözümüz açıldı :bounce:biraz daha karış tırırsan ellimi kana bulucam senin dilini kesip pazar günü güzel bir mangal yapçam kesin 4 tane yarım ve 3 çeyrek çıkar çünkü çok uzamış .:queen:

abi ne yarımı ne çeyreği resmen çıngıraklı yılan oldu tahmin ettiginden daha da uzun :p

Son düzenleme:
haçen bende celeceğum da ama yolda çok basarsam radara yakalanurum diye korkayrum ::piloot::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar