yarın öğleden sonra bakayım bari![]()
dostum karabaglar yeni çamlık die geçiyor başarı sürücü kursu ayrıca bısanın teknık serwıs ve satısını yapıyor durust bı ınsan akrabam da dıe sölemıyorum
yarın öğleden sonra bakayım bari![]()
hiç bi sey olmaz ,usta ve servis bile lazım olmaz.doldur benzini,eline üşenme ara sıra değiştir yağı bas gaza,aha böyle bir motor.herkeze merhaba arkadaslar .
formun tamamını inceledim ve güzel bilgiler edindim yazanların eline saglık.
motorlarını sürekli kullananlara bir iki sorum olucak cevaplarlarsa sevinirim. sabahları motorunuz çalşmamazlık yapıyormu işe gidip gelirken kullanıcam için böyle bi sorunla karşılaşırmıyım, bakımlarını düzenli yaptırdımı var sayarak. bide 2. elde alabilirim ist. avrupa yakasında iyi bir servis ve usta bilen varmı. şimdiden teşekkurler.
hiç bi sey olmaz ,usta ve servis bile lazım olmaz.doldur benzini,eline üşenme ara sıra değiştir yağı bas gaza,aha böyle bir motor.
evet benim de dikkatimi çekti diyer formlardaki bazı motorların baya arıza çıkarttını okuyorum, bisan lifanların bukadar kaliteli oldunu hiç duymamıştım, böylede gider inşallah bakalım şu ehliyeti bi alalım hayırlısıyla piyasada sıfırlarıda baya uygun gibi ama 2. el temiz bulursam bakıcaz artık.bu arada en uzun km. leriniz kaç.
teşekkurler.
hiç bi sey olmaz ,usta ve servis bile lazım olmaz.doldur benzini,eline üşenme ara sıra değiştir yağı bas gaza,aha böyle bir motor.
Bisanların piyasaya çıkışı henüz yeni. 2005,2006-2007-2008evet benim de dikkatimi çekti diyer formlardaki bazı motorların baya arıza çıkarttını okuyorum, bisan lifanların bukadar kaliteli oldunu hiç duymamıştım, böylede gider inşallah bakalım şu ehliyeti bi alalım hayırlısıyla piyasada sıfırlarıda baya uygun gibi ama 2. el temiz bulursam bakıcaz artık.bu arada en uzun km. leriniz kaç.
teşekkurler.
ıyıbir usta sormamın nedeni, 2. el alabilirim cok uygun fiyatlarda satılık var 2 tane ama göstere bilecegim ıyı bır usta lazım, hevesimiz kursamızda kalmasın sonra, yoksa bukadar kullanıcı var formda hepsi memnun hiç üzülen olmamış.
siyah ve gümüş gri tercih edilen renktir.Gümüş zaten çok azdır.bizde üzülmeyiz inşallah. yalnız gümüş grisi çok hoşuma gitti.
ok anladım,
iyi bir ustayı ancak İstanbul'lu arkadaşlar bilir.
Ama "gözü karartırım" dersen temiz kullanılmış motor kendini anlatır zaten.
siyah ve gümüş gri tercih edilen renktir.Gümüş zaten çok azdır.
Kromajı çok olan her türlü vasıtaya siyah ve gümüş yakışır
Düzceli misin?Fabrika Çilimli yolu üzerinde.Ben fabrikayı bile gidip gördümsavaskayan; çok teşekkurler açıklamaların için
güzel bilgiler veriyosunuz bende bayadır araştırıyorum bu motoru hatta fab rikası benim memleketime kurulmuş nisanda faaliyete geçiyomuş çok sevindim vallaha nerdeyse rr alıyodum ama son anda fikir degiştirdim burdaki yazıları okuduktan sonra.
:cat:
sıfır buldum bitane kalmış bayide gri yarın gidip bakıcam ist. bayilerinde hiç kalmamış hayret ettim hatta biri 4 tane vardı bugun sattım hepsini dedi waaaay be dedim
Düzceli misin?Fabrika Çilimli yolu üzerinde.Ben fabrikayı bile gidip gördüm
Düzceye 2 ayda bi işim sebebiyle gidiyorum.
bi günde 4 tane bisan satan esnafın elinde öperim ben.Ulan beyaz yalanın bu kadarı da bana motor kalmayacak diye düşünen potansiyel müşteriyi uyutmaz o akşam,insaflı olsun.Benden selam söyle.
savaş abi, ne diyorsa doğrudur, ama nedense ben motosikletimi neredeyse bedava vermeye bile razıkıyken millet almak istemiyor..allahtan f 650 falan satmıyoruz..2000 lirayı taksit yap diyeni mi,çek vereni mi, kredi kartına olur mu diyeni mi arayacaksın hepsi var? anladım ki açlar bakıyor bu sahibinden.com'a..
bazen benimki de benzer şeyler yapıyor,jikle falan çekmeden çalışıyor sonra..

düzceliyim hemde çilimli den, dogup büyüdüm yer.
1 günde satmamış canım bayı son 4 tane vardı bitti dedi bende fazla lafa tutmadım.
Ben sana hep söylüyorum.O güzelim motoru gidip de salaş bir duvarın önünde
fotoğraflarsan hayatta satamazsın.
arkadaki duvar bana AĞIR ROMAN filminin çekildiği tarlabaşı,dolapdere sokaklarını hatırlatıyor.
Motorun resimlerini gören senin motoru çaldığını zanneder be.Deli mi satın alsın.Sana o abuk sabuk teklifleri verenler de çalıntı fiyatı teklif ediyordur
Desene Lifan la aynı köydensiniz
artık bi torpil yaparlar sana.periyodik bakım için fabrikaya çağırırlar![]()