kymco agility 125 karbüratör ayar sorunu

Arkadaşlar geçen gün agility 125 scooter ım rolantide durmamaya başladığından kontrol amaçlı olarak bagaj kısmıdaki karbüratör ayar kapağını açtığımda hava ayar vidasının düştüğünü farkettim.neyseki vida karbüratörün alt kısmına düşmüş.vidayı yerine taktım.servisi aradığımda vidayı tam sıkıp 3 tur gevşetmemi söyledi.3 tam tur gevşettim ama motorda eski seriliği ve çekiş gücü yok.kymco agility 125 in hava ayar standartının ne olduğu konusunda yardımlarınızı bekliyorum.hava ayar vidasını deniz seviyesinde kullanım için tam sıkıp kaç tur gevşetmem gerekir.

Arkadaşım 4. leventte benim servisim var. Motorumu oraya götürdüğümden bir ayar yaptı inanılmaz oldu. Ne kadar agility ile karşılaştıysam hepsinden daha seri oldu. İstersen ayrıntılı bilgi verebilirim..

Hortumları kontrol et benim konvektör hortumu denilen hortum çıkmış onun yüzünden bendede oluyordu:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vidayı benzin tiner hangsini bulursan temizle.. Hava ayarını tam sık ama fazla sıkıştırma vidayı zor çıkar. 3.5 tur standarttır gevşet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar