işte benim joker

motara diycek bişeyim yok 10numara motor ama boyama hiç de hiç yakışmamış tesşki orjinali bozmasaydın ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz

gercekten göz doldurucu ve hos bir calısma,motosikletinizde harika,hayırlı günlerde,kazasız belasız kullanmanız dilegiyle

pek bi güzelmiş maşallah maşallahh :p

teşekkür ederim

surmek gercekten cok keyif verici olmali..:cat:

evet gerçektende öyle,yaza kadar sabır artık :)

motara diycek bişeyim yok 10numara motor ama boyama hiç de hiç yakışmamış tesşki orjinali bozmasaydın ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz

keşke orjinal kalsaydı bende isterdim ama daha motor 50 km iken insan olduğunu zanneden biri depoyu çivi ile çizmiş.bende hazır çizilmişken böyle bişey yapayım dedim yakından daha güzel görünüyor :)

gercekten göz doldurucu ve hos bir calısma,motosikletinizde harika,hayırlı günlerde,kazasız belasız kullanmanız dilegiyle

teşekkür ederim sizede kazasız sürüşler

yavv süper olmuşş teprikler

teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
hehe hocam birşeylere benzemiştir umarım yazmışın..bu motor kendi kendine zaten bi dev..Harika olmuş joker renk tonlaması...

evet cok airbrush yakıstı

teşekkür ederim.bu arada airbrush uygulamasını gezeroto tuncay yaptı onada burdan tekrar teşekkür ediyorum

hehe hocam birşeylere benzemiştir umarım yazmışın..bu motor kendi kendine zaten bi dev..Harika olmuş joker renk tonlaması...
teşekürler

güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle..
teşekkürler.sizede kazasız günler dilerim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar