Kask çok önemlidir dün kaza yaptım :(

sevgili büyüklerim ve arkadaşlarım ;
Dün Antalyada çok kötü bir yağmur vardı.Ben yağmur falan farketmez motora binenlerdenim. Gece 11 sularında anayolda yolun en sağından 40 la gidiyordum, yağmur dinmiş fakat yerler ıslak olduğu için yavaştım.Bir anda önümdeki araba sinyal vermeden sağa dönünce arabaya girmemek için frene asıldım bi anda oldu herşey motoru yere yatırdım .5 metre gibi motorla yerde sürüklendim Allah(CC)a şükür kaskım vardı.5 metre boyunca yerde sürüklendi kafam kask olmasaydı ne olurdu tahmın edebiliyorum.( önceki kazamda kasksızdım kafatasım halen catlak)
Hemen ayağa kalktım motoru sağa çektım . Sağolsun motorcu abilerim hemen yardıma geldiler birşeyimin olup olmadıgını sordular birşey yok sağolun abi dedim ayrıldılar yanımdan. O şok la tekrar motora bındım evın oraya geldiğimde ne göreyim kaza yapmama sebep olan ABLA :pr: birşey diyemedim ehliyetim yoktu cünki ( o da biliyordu ) zaten o da üzgündü yanından ayrıldım eve gittim motora bi baktım grenajda hiç birşey yok bı sinyal kırılmış bi de vites yayı düşmüş ucuz atlattım.
KASKIN ÖNEMİNİ BİRKEZ DAHA ANLADIM

büyük geçmiş olsun allah korumuş iyiki bir önceki kazadan ders alıp kaskını takmışsın yoksa düşünmek bile istemiyorum :(

çok sağol ders cıkarmasaydım oncekı kazamdan sımdı napıyodum gercekten cok acı saol

mal adam bize böle konuşmuyon ama siteye bakıyorum çok kibar yazmışsın :farao:

Ehliyetin yok bu daha da Kötü sonuçlanabilirdi ve Ehliyetin olmadıgı için sen Suçlu durumda olabilirdi allah korusun Biran önce almaya bak Ve motorunun hasarınıda Karşı tarafın sigortası karşılayabilirdi Tutanak tutularak.. Vs Vs Vs=Ehliyet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GEçmiş olsun kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar