[Eskişehir - MT]

çok zor çok :) acayip zor bi olay tren kullanmak ama lokomotif kullanmak öle değil :p

tren derken sen anladın onu ... onun geneline halk arasında tren derler sayın makinist ne bilem biz senin gebi okulunu okumadık lokamotifi tek ben napayım bana tren lazım sahibinden sitesinden bi bakam varmı az km li

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trende kavga mı çıktı ya ben de katılayım. Vagon kullanmak en kolayıdır.

500cc bir motor almam konusunda fikir verince zaten hayalimdeki motor olan GS 500'e yöneldim.
ama hala kafamda hala bazı çekinceler var,acaba 500cc motor benim için başlangıç için fazlamı diye bu motora hakim olabilirmiyim diye
:pale:
sonuçta bütçe malum motor aldıkdan sonra onu sat bi daha para ekle yine motor al imkanıda olmadığı için kararsızım...
Tavsiyeniz varsa memnun olurum...

Digi_Boy konyadaki gs 500 için ne diyosun alınırmı?:)

valla ben konuşmuştum 1 kere aramıştım gidip görmek lazm motoru. beygiri yüksek oldukca torku da vardır inanıyorum ama 2002 değilde diğer üstlere bak. aynı km'ye yakın daha yüksek modelli olanlarla fazla fiyat farkı yok.

sinan abi nettin gitmemişin adapazarına isabette olmus havalar cok soguktu gezme deyil işgence olurdu olay

gidemedim ya. çok şey kaçırmışım hemde. 8 kişi olmuşlar hepsi de 2004den '08'e kadar ybr'ymiş. nasip yaza dedim bende. :)

woxter;1336452 BUGRA ÖLMEK VAR donmek yok sen baskılara aldırma goreceksın bir gun herkes endurocu olacak diye anlamsız bi laf etmeyecem gerek yok... [/QUOTE' Alıntı:
taha yokmu bi enduro marşı felan yazalım gazlayalım 4-5bin ytl ayırıcam ben motor için bu sezonabi xt600 alıcam

ana beceremedim ALINTI olayını

Son düzenleme:
OFF OFF canım sıkılıyor motorumda yok ikinci el hyo gtr 250 iyimidir sizce benim cok hosuma gitti walla

merhaba arkadaslar

kilometre tamiri yapan usta varmı sizin oralarda(buradaki ustayı bir türlü yerinde yakalayamadım da)

Motosikleti
Tracer 7
valla ben konuşmuştum 1 kere aramıştım gidip görmek lazm motoru. beygiri yüksek oldukca torku da vardır inanıyorum ama 2002 değilde diğer üstlere bak. aynı km'ye yakın daha yüksek modelli olanlarla fazla fiyat farkı yok.

Dostum,yüksek modellerede bakıyorum ama fiyat yükseliyo 2004 modellerde filan 6500ytl cvarı istiyolar...benim ayırdığım bütçede 5000ytl civarı maalesef...o yüzden bana çok makul gözükmüştü.

Umt_bgra bana çok yardımcı oldun sağolasın..baya bir fikir edinmeme yardımı oldu yazdıkların.özellikle verdiğin linkden baya fikir edindim.
sanırırm otobüs olayı en iyisi...sağolasın...

:)

merhaba arkadaslar

kilometre tamiri yapan usta varmı sizin oralarda(buradaki ustayı bir türlü yerinde yakalayamadım da)

Merhaba bizde bir kilometreci Nuri var işini yarım yapar.Örneğin hazır sökmüş o saati insan bir lambasını değiştirir.Kazıkçıdır 10 liralık işi 15 e yapar.Gıcıktır insanı sinir eder. Yani hiç yaptırma daha iyi. Veya İzmir'e git gözün gönlün açılsın daha iyi. Tavsiye etmem bu Nuri'yi:cherry:

selam arkadaşlar okula gitmeden bi gireyim dedm kolay gelsin sizlere :)

OFF OFF canım sıkılıyor motorumda yok ikinci el hyo gtr 250 iyimidir sizce benim cok hosuma gitti walla

hyo değil de s&t olanlarını alırsan parça sorunun olmayabilir. hyo olanlar marka değiştiği için parça sıkıntısı çekiyorlar şuanda :)

merhaba arkadaslar

içindeki dişlileri sıyırdıysa biraz zor. çıkmalardan dişli alınıp deneyerek yapılabilir :)

slm esk mt .kilometre ne? saatimi başka birseyimi onu söylersen yardımcı oluruz

sana da selam cüneyt abi. :)

Dostum,yüksek modellerede bakıyorum ama fiyat yükseliyo 2004 modellerde filan 6500ytl cvarı istiyolar...benim ayırdığım bütçede 5000ytl civarı maalesef...o yüzden bana çok makul gözükmüştü.

o paraya da güzel temizleri alınabilir evet. :) yine de kontrol et. site forumunun eski sayfalarına filan bak. gs500 başlığının...:)

selam arkadaşlar okula gitmeden bi gireyim dedm kolay gelsin sizlere :)

sağol alper :)

sayfa 403 mercedes gibi oldu :mrgreen:

taha yokmu bi enduro marşı felan yazalım gazlayalım 4-5bin ytl ayırıcam ben motor için bu sezonabi xt600 alıcam

ana beceremedim ALINTI olayını

yazalım ya tabi yaa ulan düşünuyodum bu endurocuların neyi eksik diye bak sen buldun ha bugra bakam bitane mavi var xt 600r yanlardan çift egzoz cıkıyo falan çok 6000 ytl istiyo soyle uygun temiz bi bulsam satcam motoru açık tabamvay sonra bincem xt ye .... beraber gezeriz sinan abide alır gs 500 dimi sinan abi yanlız bizi tokatlamak yok ....

sinan abi yaza beraber gideriz adapazarına ....

motorsiklet kilometre saati :pr: :pale:
eskişehir sanayide rodop köftecisininkarsısında km saati tamiri yapan var.ve bayagı işinin ehli birisi.
eskişehirli arkadaslar bi site yaptılar bütün eskişehirli arkadaslar katılabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
yazalım ya tabi yaa ulan düşünuyodum bu endurocuların neyi eksik diye bak sen buldun ha bugra bakam bitane mavi var xt 600r yanlardan çift egzoz cıkıyo falan çok 6000 ytl istiyo soyle uygun temiz bi bulsam satcam motoru açık tabamvay sonra bincem xt ye .... beraber gezeriz sinan abide alır gs 500 dimi sinan abi yanlız bizi tokatlamak yok ....

sinan abi yaza beraber gideriz adapazarına ....

yazalım taha bide dt125 war bnm kafamda =)

Ben Endurocu değilim Cüneyt abi. Üye olmam :p:p

Hatta bir kural koyun. Çakma krosçular da üye olmasın... :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar