aDDRess aRTıKK CıPPLakkk

aRKadaşlar baktım olcak gibi deil boya yapamıyorum boyasıda mtorun cok kötü oldu bende söktüm granajları duruyor kenarda boya yapıcam en kısa zamanda ama böyle daha cekiçi duruyor gerçi binmek nasip olmadı fazla ama yinede böyle daha güsell öne bitane ufak far taktım(kadıköy'de çüneyt saolsun)hem far hemde angel yanıyooo resimleride burdaa

Tahminen,bu şekilde trafiğe çıkman yasak.Bence en kısa zamanda parçaları boyayıp motora tak derim:).Zira motosikletler için bu ara yoğun bir uygulama göreüyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ay bu ne böyle seni gidi ahlaksız. Motor çıplak! :p

trafikte yasak olsunn =)) okuldan geldikten sonra yarım saat bile binmiyorum hemde zaten öyle cok cok da biryere gitmiyorumm 2-3 ay motor böyle kalabilirr bu arada bildiginiz iyi bi boyacı war mı [email protected] ucuza boyayann

yaw abiler siz neden bassediyosunuz ya ben boyadım da sonra yagmuru yiyinceee hemen cok deişiyo rengi onun için güsel bi boyacıya boyatmak istiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor üşütmesin giydir giysileri çabuk . . :mrgreen:

boşver sprey işini sağlıklı olmaz... git sanayiye ver bi oto boyayıcısına, al cillop olsun.sprey boyalı yere benzn damlarsa boya atar hemen :cat:

evet abi başıma geldi ondan teçübeliyimm motora filitre arıyorum elinde olan war mı ??? performanss

war war far camıda war ampül önünde mercek gibi bişede war güsel bi far yani kolpa deil

Tek kelimeyle Öööğğrggghh..!!! ANadan üryan gibin... Sendede ne zevk varmış birader..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar