Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice mutlu yıllara istediğiniz herşey yeni yaşınızda gerçek olsun
kazasız belasız nice mutlu yılar (yılar evel tv yok varsa tek kanal e insanların tek işi çoçuk yapmak mevsimde sonbahar kış olunca sen anladın onu):mrgreen:
İyi ki doğdun Kemal...:rendeer:
Bol hızlı, bol mutlu, bol karbonluyıllar dilerim...
iide abi ana karnında 9 ay takılıyoruz, senin mantığına göre çiftleşme mevsimi havanın oldukça sıcak olduğu ay olan ağustos![]()
sayın mod um, cerrahi hocamı nette bulamadığım için size sorim dedim, şimdi ben eski karım delipempeliye;
doomgünü partisi yapsam caizmidir?
yeni karım beni boşarsa bundan sebep caizmidir?
boşta kalırsam bana birini bujurmusunuz?
![]()
hanım suyu kaynat olursa olur olmazsa çay demleriz![]()
senin kısmetin hazır merak etme
köyden bi dana getirtirim ben![]()
topic amacına ulaşmıştır kilitleyin
doğumgünün kutlu olsun delipembelim
nice senelere...
topic amacına ulaşmıştır kilitleyin
doğumgünün kutlu olsun delipembelim
nice senelere...
Doğum günün kutlu olsun Kemal, nice senelere.:rendeer:
( Len yeşil kartlanmı doğdunuz naaptınız herkes niye bu aya sıkıştı ki:silent: )
ula haliş api işin cücün şeylik eee küççük şeytanlık senden korkulur abi ahh ahhh bide murat yokmu murat ikiniz bir olup neler düşünüyorsunuzdur kim bilirkazasız belasız nice mutlu yılar (yılar evel tv yok varsa tek kanal e insanların tek işi çoçuk yapmak mevsimde sonbahar kış olunca sen anladın onu):mrgreen:
vasko sende saol kardeşim. :cat:nice yıllaraaaaaaaaaaaa :rendeer:
saol lardeşim herkesler saolsun :cat:nice mutlu yıllara istediğiniz herşey yeni yaşınızda gerçek olsun
çok saol hep beraber :cat:nice yıllara..
alper kardeşim sende saol :cat:
eyvallah abi saol :cat:nice yıllara kemal :rendeer:
ula cemmm tek geçerim seni anladın sen onu :cherry:nice senelere kemalim... dogum günün kutlu olsun nice yıllar beraberce sürmek dilegi ile![]()
![]()
doğum günün kutlu olsun kemal
nice km lere :rendeer:
Nice Yıllara
halis abi iyi hesaplar gkn matematiği sağlamdır mesela sor bakim halis abiye 2x2 kaç eder die bak nediyecek sana :queen:iide abi ana karnında 9 ay takılıyoruz, senin mantığına göre çiftleşme mevsimi havanın oldukça sıcak olduğu ay olan ağustos![]()
saol kardeşim hep beraber inşallah.:cat:sağlık mutluluk dolu uzun bir ömrü sevdiklerinle birlikte geçirebilmeni dilerim.
saol inşallah:cat:Nice sağlıklı, mutlu, kazasız sorunsuz motosiklet sürüşlerinin olduğu bir yıl olması dileğiyle.Mutlu yıllar.:rendeer:
saol olcan cımİyi ki doğdun Kemal...:rendeer:
Bol hızlı, bol mutlu, bol karbonluyıllar dilerim...
gkn alırım seni şeyimin altına ayamın altına :queen:sayın mod um, cerrahi hocamı nette bulamadığım için size sorim dedim, şimdi ben eski karım delipempeliye;
doomgünü partisi yapsam caizmidir?
yeni karım beni boşarsa bundan sebep caizmidir?
boşta kalırsam bana birini bujurmusunuz?
![]()
saol abi teşekkür ederim:cat:sevgili kemal nice mutlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle..doğum günün kutlu olsun:rendeer:
:queen::queen::queen:hanım suyu kaynat olursa olur olmazsa çay demleriz
senin kısmetin hazır merak etme
köyden bi dana getirtirim ben![]()
hahahhahahahahahahahhah :mrgreen:
:queen::queen:
damızlık olsun![]()
Nice Yıllara
murat ım sende saol
( senide kasım ayına yazdıralım )
:cherry: :cherry: :cat: