Hasan Tan Çocuk Yuvası Resimleri... 16 Kasım 2008....

Vallaha "Kerim"cim ay pardon Keremcim konu sen olunca insanlar şaşırıyolar işte :) Neyse ne zaman gidiyoruz? Bir kaç hafta sonra gelicem dedim ben ufaklıklara, gidelim işte bir kaç hafta içinde...

doktor bi haftasonu ayarlayalım da kimseye sölemeden gidelim:)

Vallaha "Kerim"cim ay pardon Keremcim konu sen olunca insanlar şaşırıyolar işte :) Neyse ne zaman gidiyoruz? Bir kaç hafta sonra gelicem dedim ben ufaklıklara, gidelim işte bir kaç hafta içinde...

bana kerim deme !!!

Son düzenleme:
canım bizde birlikte gidelim ozaman yaaa :) Bunlar beni almıyo sen götürürsün beni dimiii :(

esas yuvadakiler beni tanıyor ya... çok kafamı attırırlarsa, isim ve resim verecem müdürlüğe almayın içeri diye... :) o zaman görecekler :queen::queen:

hem beraber gideriz cicim :)

esas yuvadakiler beni tanıyor ya... çok kafamı attırırlarsa, isim ve resim verecem müdürlüğe almayın içeri diye... :) o zaman görecekler :queen::queen:

hahaa doktor teşkilata bak ya ! heryerden önümüzü kesmeye çalışıolar !!!:queen::queen::queen:

Yaşasın Delipozrazzzzzzzz :mrgreen:

ohhhh süperr... Tamam cicim azıcık daha konuşurlarsa sen aldırma bunları içeri :queen: bizi istemiyolar baksana... hıh

burada farklı bir dayanışma mı sezinliyorum:p:p

Yaşasın Delipozrazzzzzzzz :mrgreen:

ohhhh süperr... Tamam cicim azıcık daha konuşurlarsa sen aldırma bunları içeri :queen: bizi istemiyolar baksana... hıh
::unsure::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar