TaylorMade 08 CBR1000RR egzost

Diğer motor videosu açılmadı ayenin eski motorunun sesi olan video :) Daha önce konuşmuştuk aye ile çok güzel bir sesi olduğunu söylemişdi ama duymamadım ve merak ettim doğrusu.Çiçek hanımın ne işi var motorun yanında? :) Egzostu takınca direk göstermeyemi gittiniz nedir :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun hocam egzozun.

Çok sinsi bir yerde duruyor.

Kaldırımda yürüyen yayaların güm pat çat sesleri ile ödü patlamasın aman :)

Kaldırımda yürüyenleri bilmem de taktıktan sonra 55km yol yaptım, benim kafam balona döndü:p

Teşekkür ederim.:)

yalnız görüntü 10 numara, rr için üretilen dier egzozları aklına getirdimde, attlan sarkan bi salyangoz mevcut hepsinde:)

Bende tipine hasta olmuştum, aslında bu çirkini en güzel gösterebilecek tek alternatif gibiydi.:cat:

Bence hem egzost hem de motor çok güzel. Ayrıca ağırlık merkezinin aşağıya inmesi sürüş açısından oldukça faydalı. Ben de kendi motorum için böyle bir şey düşünüyorum.

GSX-R600
DSC00980.jpg

Suzuki-gsx-06-close.jpg

GSX-R1000
S7_Homepage.jpg

07gsxr1000.jpg

S7_detail.jpg

S7_detail2.jpg

k7_closeup3.html

GSX-R1000 taylormade ses;

Kesinlikle tavsiye ederim.:cat:

Bundan turbo sesi çıkıyo aye :mrgreen: ıııırnnnn fıssss ııııırrrnnn fısss :)

Erdo 1000rrcık yavrucak beni çok sever, sayar, abla diye böğrüne basar sağolsun eksik olmasın. Yeni cicilerini giydiği gibi göstermeye gelmiş bana evden kaçıp.:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Madem öyle hayırlı olsun:rendeer:

Ufacık tefeciksin gözümden kaçmışsın.:p

Teşekkür ederim.:)

Bundan turbo sesi çıkıyo aye :mrgreen: ıııırnnnn fıssss ııııırrrnnn fısss :)

Nalet olsun içimdeki turbo sevgisine.:p

Erdo 1000rrcık yavrucak beni çok sever, sayar, abla diye böğrüne basar sağolsun eksik olmasın. Yeni cicilerini giydiği gibi göstermeye gelmiş bana evden kaçıp.:queen:

Hele bi gelmesin kafa göz dalarım demioda:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar