Yarın için Acil B rh (-) Kan Lazım.... !!!!

Arkadaşlar Siyami ersek hastanesinde ve yarın kalp ameliyatı olacak amcam için acil B (-) kan lazım 5 ünite kan bulduk ama ameliyat sırasında canlı kan ihtiyacı olacağı için bir kişiye ihtiyacımız var 0554 293 56 20 veya 0545 320 59 98 nolu telefonlardan bana ulaşabilirseniz sevinirim önemseyen veya önemsemeyen herkese teşekkürler.....

Hastanıza acil şifa diliyorum , umarım sitemizde bu kan grubundan bi arkadaş topiği görürde yardımcı olur... Duyarlı olalım lütfen... iyi haberler bekliyoruz..

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun... umarım sağduyulu bir arkadaş mutlaka çıkar

güncel...

kan BULAMAMANIN ne olduğunu çok iyi bilirim...

allah acil şifalar versin...

Allah acil şifalar versin arkadasım.. Umarım kan grubu uyan bir arkadas görürde yardımcı olur..

aslında eşimin kan grubu uyuyor...
az önce telf. açıp sordum,''keşke yardım edebilsem ama biliyorsun'' dedi...

eşimin damarları çook ince, kolay bulunmuyor,bulana kadarda damarları patlıyor ve kol mos mor oluyor... ve tabiki verdiği acı...

tahlillerde bile el üstünden kan alıyorlar:(

ben ve eşim yardımcı olamadığımız için çok üzgünüz...kanımız uyduğu halde verememek daha kötü bir duygu...

tekrardan geçmiş olsun...

Geçmiş olsun ugur kardeşim,umarın en kısa zamanda bulunur. Allah acil şifalar versin

Son düzenleme:
Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun AYBERK aynı durum bendede mevcut damarlarım ince kan almak zor ve zaten verene kadar delik deşik oluyorsun olsun Yinede düşünmeniz yeter Allah hepinizden razı olsun

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun AYBERK aynı durum bendede mevcut damarlarım ince kan almak zor ve zaten verene kadar delik deşik oluyorsun olsun Yinede düşünmeniz yeter Allah hepinizden razı olsun

.....allah sizlerden de razı olsun; bizi anladığın için teşekkürler...

merhaba arkadaşım forumda yeniyim..
öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kan bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar