biz onlara kısaca tro diyoruz :mrgreen:
onlar hangi köyden acaba tanıyamadım da :mrgreen:
:queen::queen::queen:
biz onlara kısaca tro diyoruz :mrgreen:
onlar hangi köyden acaba tanıyamadım da :mrgreen:
Cem köpük showda fazla keselemeyin ha birbirinizi.![]()
kaçak diskoya gitmeyiz bizde, yıkım ekiplerinin olmadığı yasal bi yerde eğleniriz köpüklü peştemalli tellaklı takunyalı çiğköfteli ayranlı offff :mrgreen:emünn disko başmıza yıkılır valla
ne işi? el işi mi? senmi ördün? çeyizinemi? iki ters bi düzmü?çok sakat işler bunlar![]()
ben peştemalle giricem diskoya, soran olursa abi kıyafet balosu bu diskodamıydı derim :mrgreen: iyice güzel bi temizlenelim, hem burak ın da iyi bi keseye ihtiyacı var :mrgreen:
atıyosun :mrgreen:bunlar senin son hallerin deyenlendir derim ben :wiinkk::queen::queen:
hakkaten hesabı bize bulaşık yıkatarak öderse hiç şaşırmammekan omu ki sanki jess sallamıştır
Mekan yalan ama gece şahaneHazırmı emin depres haplar benimki kırmızı olacak üçgen :mrgreen:
atıyosun :mrgreen:
hakkaten hesabı bize bulaşık yıkatarak öderse hiç şaşırmam
emin_arikoglu, ELINT, emrahkrm, ermanay, alperarif, araltı, jeynajeyna, cousinecruis; gökhan sen buraya bakma abi ya gerilim oluyorum üzerimde bi baskı oluyo espri yapamıyorum sonrahem seni anasayfadan çağırıyolardı bi bak istersen
![]()
Zaten anasayfadan buraya gönderdiler. Topicdeki geyik doz aşımı yaparsa acıma hepsini bir hafta miami'ye tatile gönder oranın diskoları meşhur dediler.
Zaten anasayfadan buraya gönderdiler. Topicdeki geyik doz aşımı yaparsa acıma hepsini bir hafta miami'ye tatile gönder oranın diskoları meşhur dediler.
anaa jessss sen parti işlerinede mi el attınyardım alaydın benden
hani dam filan lazım olur
![]()