Electrotrance progressive, trance club party (: [ 22 kasım cumartesi]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar senin son hallerin deyenlendir derim ben :wiinkk::queen::queen:
atıyosun :mrgreen:
mekan omu ki sanki jess sallamıştır
hakkaten hesabı bize bulaşık yıkatarak öderse hiç şaşırmam :p

emin_arikoglu, ELINT, emrahkrm, ermanay, alperarif, araltı, jeynajeyna, cousinecruis; gökhan sen buraya bakma abi ya gerilim oluyorum üzerimde bi baskı oluyo espri yapamıyorum sonra :p hem seni anasayfadan çağırıyolardı bi bak istersen :p

Son düzenleme:
Mekan yalan ama gece şahane :p Hazırmı emin depres haplar benimki kırmızı olacak üçgen :mrgreen:

atıyosun :mrgreen:

hakkaten hesabı bize bulaşık yıkatarak öderse hiç şaşırmam :p

emin_arikoglu, ELINT, emrahkrm, ermanay, alperarif, araltı, jeynajeyna, cousinecruis; gökhan sen buraya bakma abi ya gerilim oluyorum üzerimde bi baskı oluyo espri yapamıyorum sonra :p hem seni anasayfadan çağırıyolardı bi bak istersen :p

Zaten anasayfadan buraya gönderdiler. Topicdeki geyik doz aşımı yaparsa acıma hepsini bir hafta miami'ye tatile gönder oranın diskoları meşhur dediler.

GKN

Zaten anasayfadan buraya gönderdiler. Topicdeki geyik doz aşımı yaparsa acıma hepsini bir hafta miami'ye tatile gönder oranın diskoları meşhur dediler.

sen bana miami ye tek gidiş bilet hediye et, geyiğin kıralını yapmassam şelepsizim :p

ooo iyiymiş valla şimdiye kadar niye haberimiz olmadı ya oraya bi gezi düzenlerdik :p ama beni oranın yöresel kıyafetli kızları karşılayıp boynuma çiçek asmarlarsa gitmem :p tmm sustum tıp ::157::

anaa jessss sen parti işlerinede mi el attın :p yardım alaydın benden :p hani dam filan lazım olur :p

[not]Bu konu MT Güvenlik Sistemlerince takip edilmektedir! ::11122::[/not]

:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar