[adana Mt]kızıldag'da

Gürselim çeliğim, Allah ayırmasın ve bir yastıkta kocatıp beraber nice motosiklet gezileri nasip etsin.

Resim çeken o elleriniz dert görmesin, güzel eğlendik herkese teşekkürler :rendeer:

iyiki son anda karar değitirmişim vaallaa yoksa adanada kiralık ev bakıyor olacaktım gezi çok güzeldi gerçekten katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

bu arada mehmet arkadaşımız yeni katılmıştı guruba umarım canı sıklımamıştır biraz takıldık kendisine ph lı çekirdek felan

Gürselim çeliğim, Allah ayırmasın ve bir yastıkta kocatıp beraber nice motosiklet gezileri nasip etsin.

he yaw aynı dileklere katılmakla beraber gürsel abim böyle enteresan pozlar vermede üstüne yok yüregine saglık abim:mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
orada gürsel ve süreyya,eski türk filmlerindeki,hülya koçyiğit-cüneyt arkın kavuşmasını canlandırıyorlardı.:queen:

iyiki son anda karar değitirmişim vaallaa yoksa adanada kiralık ev bakıyor olacaktım gezi çok güzeldi gerçekten katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

bu arada mehmet arkadaşımız yeni katılmıştı guruba umarım canı sıklımamıştır biraz takıldık kendisine ph lı çekirdek felan

Yok be abicim niye sıkılayım, aksine son zamanlarda bu kadar güzel bir haftasonu geçirdiğimi hatırlamıyorum. Çaylaklık baki değil birkaç gezi sonra atarım üzerimden :)

benden de veda fotoları:

her gezide devrilen adam: suat abey

ve toplu fotoğraflar:

Çamaşır? Bulaşık? :mrgreen:

canım kardeşim aynrn öyle ...:bounce: buarada yine hepinize teşekkürler birlikteliğin vermiş oldugu güzelliklerin yansıması sadece resimlerde degil ..gönüllerimizdeki sevgi daha güzel.hepinize teşşekür ederim.gülen yüzleriniz hiç eksik olmasın iyiki varsınız:rendeer:

Muzaffer abi sen ne güzel insansın yaa... Hislerini bu kadar güzel dile getiren az bulunur. İyi ki sen varsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyiki hepiniz varsınız,çarşambayı iple çekiyorum,yemin ediyorum akrabalarımla bu kadar candan ve içten samimi görüşmüyoruz.Hava şimdilik güzel ademe devam

iyiki hepiniz varsınız,çarşambayı iple çekiyorum,yemin ediyorum akrabalarımla bu kadar candan ve içten samimi görüşmüyoruz.Hava şimdilik güzel ademe devam

ÇOK AMA ÇOK KATILIYORUM.

GEÇEN GÜN OKULDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN BİR GECE TOPLANIP BİR YERE GİDELİM DEDİLER BENDE DURUMA UYARIM AMA BENİM İÇİN ÇOK ANLAMI OLAN BİŞEY DEĞİL DEDİM. ORDAKİ ARKADŞLARDAN BİRİDE DEDİKİ " TABİ MOTORCULARIN GECESİ OLSA HİÇ KAÇIRMAZSIN" EEEE ALGIDA SEÇİCİLİK OLACAK O KADAR

Resimlere baktıkça keşke daha önce getirseymişim şu makinayı Adana'ya diyorum kendi kendime. Bora abi birkez daha şükranlarımı sunuyorum sana. Bende sizinle gelebilirmiyim diye sorduğumda hayır deseydin şimdi bu resimlerde olmayacaktım. Maaşallah diyelimde nazar değmesin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
halukçuğum güççük harf kullanırsan iyi olur kanımca birazdan moderatörler den uyarı gelebilir ATENTİON PLEACE! you big usefull harf writterlıyorsunuz

wayy bee harikasınız
o gün kozandaydım yoksa durdururmuydum adanada isoyu :)
neyse artık kuyruk düzeltmeyle başlarız heralde gezmeye
gezmeyi özlemişim onu farkettim çoookk uzun zamndır gitmiyorum hiç bi yere ::crying::
gözlerim doldu yemeği görünce:salut: (sölemesi ayıp açım daa ::dpac:: )

afiyet bal şeker olsun çok güzel görünüyor herzamanki gibi ama sucuk sanıyodum ben :silent: gözlerim doldu yemeği görünce:salut: (sölemesi ayıp açım daa ::dpac:: )

ikiteker dostluğunun en dolu yaşandığı yer ADANA-MT'ye sevgiler.
sizlerin sayesinde güzel yerler geziyoruz.
Kadirliden sevgiler,selamlar.

wayy bee harikasınız
o gün kozandaydım yoksa durdururmuydum adanada isoyu :)
neyse artık kuyruk düzeltmeyle başlarız heralde gezmeye
gezmeyi özlemişim onu farkettim çoookk uzun zamndır gitmiyorum hiç bi yere ::crying::
gözlerim doldu yemeği görünce:salut: (sölemesi ayıp açım daa ::dpac:: )

afiyet bal şeker olsun çok güzel görünüyor herzamanki gibi ama sucuk sanıyodum ben :silent: gözlerim doldu yemeği görünce:salut: (sölemesi ayıp açım daa ::dpac:: )

kısss kankooo sen bayaaa sulu göz olmuşsun:p

dsc00542lk4.jpg

dsc00537ww9.jpg

dsc00538nl8.jpg

dsc00539wu3.jpg

dsc00540li9.jpg

dsc00541pp3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar