Benimde motorum var nolur benide aranıza alsanıza =)

asm

Hoşgeldin.

Motorun hayırlı,uğurlu olsun.

Sözüm meclisten dışarı;

"Aranıza alır mısınız?" tabirini ezelden beri sevmem.

Bir kişi ,bir yerde ,bir yer edinecekse bu zamanla oluşur zaten.

10 tane SS'i olup motorun m'sinden anlamayan tiplerin içinde yer edinmektense 1 tane mobileti olup motor denen meletin her haltından anlayan adamın yanında durmayı yeğlerim. (Kinayeli mesajlar yolluyorum galiba yahu site dışına bir yerlere!)

Son düzenleme:
hoşgeldin kardeşim umarım keyifli ve eğlenceli vakit geçirirsin ::tutkuy::

hb kardeşm çok saol

Hoşgeldin.

Sözüm meclisten dışarı;

10 tane SS'i olup motorun m'sinden anlamayan tiplerin için yer edinmektense 1 tane mobileti olup motor denen meletin her haltından anlayan adamın yanında durmayı yeğlerim. (Kinayeli mesajlar yolluyorum galiba yahu site dışına bir yerlere!)

hb hocam saolasn. aranıza alın işin şakası :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin.

Sözüm meclisten dışarı;

10 tane SS'i olup motorun m'sinden anlamayan tiplerin için yer edinmektense 1 tane mobileti olup motor denen meletin her haltından anlayan adamın yanında durmayı yeğlerim. (Kinayeli mesajlar yolluyorum galiba yahu site dışına bir yerlere!)

bu cümlenin altına imzamı atarım bende :cat:

tmm bende numaramı taşırım o zmn :) buluşmalardan haberim olursa, müsaitte olursam tabi gelirim. nası haberleşiliyo? bi konumu açılıyo yoksa msjmı atılıyo? konu açılıyosa hangi bölümde açılıyo acemiyim biraz forum konusunda kusura bakmayn :)

tşkrler bilgi için :rendeer:

evet konu açılıyo, siteyi takip edersen anasayfada da illaki görürsün :wiinkk:

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin. Katılımcı olman dileğimle. Bir'de Türkçe yazmaya ve imla kurallarına dikkat ediyoruz. Seninde dikkat etmeni tavsiye ediyorum.
Motosikletin söylediğine göre bayağı temiz. Kazasız belasız bol km'ler.

Mrb arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. İstanbul' danım. Haziran ayından beri motor kullanıyorum ama daha önce hiç forumlara üye falan olmadım. Burası benim için ilk olma özelliğini taşıyo =) Umarım benide aranıza kabul edersiniz ve tanışıp birlikte güzel vakitler geçiririz. Saygılar ;)

aramıza hoş geldin sanırım bilgisayar ile pek haşır neşir degilsin ondandır bu forumumuza olan uzaklıgın:) kazasız belasız sürüşler dilerim

hoşgeldin aramıza !!! buluşmalarda görüşmek dileğiyle!!!

hoşbulduk hocam saolasın. inş. görüşücez buluşmalarda :wiinkk:

aramıza hoş geldin sanırım bilgisayar ile pek haşır neşir degilsin ondandır bu forumumuza olan uzaklıgın:) kazasız belasız sürüşler dilerim

hoşbulduk. bilgisayarla haşır neşirim baya aslında ama forumlarla pek haşır neşir değilim. bbg ye girdim çıktım onun forumuna bile takılmadım yani düşün :)

cümleten hoşbulduk tekrardan. güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler :)

Son düzenleme:
bbg biri bizi gözetliyormu :) bizide sok yaw :p herşeyi herşeyiyle keşfetmek lazım bilgisayarıda keşfederim motoruda kadınlarıda yollarıda yani herşeyi :) sen sadece oyunmu yoksa iş makastıylamı takılırsın pc ye :) bbg ci:p

bbg biri bizi gözetliyormu :) bizide sok yaw :p herşeyi herşeyiyle keşfetmek lazım bilgisayarıda keşfederim motoruda kadınlarıda yollarıda yani herşeyi :) sen sadece oyunmu yoksa iş makastıylamı takılırsın pc ye :) bbg ci:p

ewt biri bizi gözetliyor :) oyun iş hepsi için kullanıyorum bilgisayarı ama çoğunlukla iş. laptop alım satımı yapıyorum ayrıca teknik servis :)

ewt biri bizi gözetliyor :) oyun iş hepsi için kullanıyorum bilgisayarı ama çoğunlukla iş. laptop alım satımı yapıyorum ayrıca teknik servis :)

yaw sende bendensin:) benimde etiler civarında ufak bi dükkanım var teknik servis ıvır zıvırla ugrasıyom :) ya hani bilgisayarcıdır bu gözlük takar demesinler diye kask takıyorum :D bu arada şu oyun felaket "Far*Cry®*2" tavsiye ederim :p

aa 2 sidemi çıkmış o oyunun ilki çok dandikti bence görsel efekler filan kötüydü düşman adamlar yürümüyor yolda kayıyodu resmen dedim bu ne bakalım 2 si nasıl bi pc oyun konusumu açsak:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar