naked 'la en yüksek seyir süratı?

Z 750 ile 258 km hıza ulaşabildim. Ancak boyun ağrısına neden oldu...

200-210'dan sonra rahatsızlık vermeye başlıyor...

her sabah 3 boyoz bi kola yersen böyle olur... iyisi mi azalt sen, sadece 3 boyoz ye, kola kilo yapıyor anlaşılan :queen:

Muhahahaha...!! :mrgreen:

Abi her zaman şiddetli protestolar altında yiyorum zavallı boyozlarımı zaten, bir de sen üstüme gelme.. :queen:

Bir gün istanbul tarabya turu yaparken canım sıkıldı bebege gerı donup cevre yoluna gırdım 2 kısıydık tam olarak 137 bastım ve ınannırmsınıZ vıtes aradım yok daha gıtmıyor ahanda ıste sorun burda baslıyor cbf250 de gıdıste sou nyo kruzgarda sorun yok normal sol serıtten gıdım olmadı selektor attılar ,ortaya gectım ordada selektor attılar saga gectım eh idare eder. kımse kızmadı ,nedir bu araba kullanan mılletın acelesi allahım ya nolur bı 130 un altında gıden araba olsun motorlar ztı dewamlı makas atıyorlar.Nedir bu vurdum duymazlık
???

aslına bakarsan benım ıcın 80-90 km hız bıle yeterlı ama
otobana cıktıgımda neredeyse yardım serıdınden gıdecegım
sağ serıtte 80-90km hızla gıderken sellektör yapan söförler var...:pale:
ben motorumdan memnunum ama er-5 benım hayalim....:)

ve bu arkadaşımın geçenlerde açtığı er5 hayırlama topiğiğni hatırlıyorum.tekrar hayırlı olsun, herkese hayalindeki motor nasip olsun:rendeer:

rigel bu sohbet bizim sitedede konu olmustu ben 110-115 arasındayım 234 u gecemedim :p

yeri gelmişken sorayım bende..
er 6n ile er 6f arasında çok fark var mıdır uzun yolda fln?
aslında er6n'i çok seviyorum ama er6f daha mantıklı olur gibi geliyo, süratli kullanan biri değilimdir sizce hangisi tercih edilmeli?

290 kmh a çıkıyorum ((((((((:) daha gitse gene dururum ama malesef kesiciye giriyo herseferinde :D

GSR ile limit 250km kılçıksız.....120-140 arası camsız iyi boyun kası yaparsın,camla 170 sonrası kol ve omuzdan sağlam basınç alırsın, Naked'tan alıcağın zevki hiç bir makineden alamassın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GSR ile limit 250km kılçıksız.....120-140 arası camsız iyi boyun kası yaparsın,camla 170 sonrası kol ve omuzdan sağlam basınç alırsın, Naked'tan alıcağın zevki hiç bir makineden alamassın :)

Aynen Öğle..Basınca mal gidiyor..Çok lezzetli bi makina..Beğenmeyerek koşullar gereği almıştım..Ama şimdi çok seviyorum.Dijital göstergede 253 göründüğü an makina Replay deyip Finişto..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar