Hatun Ducati ile Drag Yapıyor

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tek teker simülatörü gibi bu da drag simülatörü.:)

Simülatör denemez... Oyuncak :cherry:
Dragdaki ivmelenme hissinin %5ini bile veremez...
Karşısına koyacaksun hava tünellerindeki pervanelerden :p veyahutta arkadan vücudun belirli bölgelerine lastik halat baglayacaksın sürekli geri çekecek :cherry:
Hatta tam start anında bi çekecek arkaya yastıkların üzerine düşeceksin :cyclopsan

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi istersen düşünce kafayı gözü kıran iki de piston eklesinler daha bi simüle olsun.:p

gelişim sürücü kursunda otomobil simülatörü olduğu gibi birde motosiklet simülatörü olsa ne güzel olurdu, aklımda yapmaya tırstığım ne varsa denerdim :p bu videodaki gibi saçma olmazdı hem, başıma gelecekleri görmüş olurdum :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gelişim sürücü kursunda otomobil simülatörü olduğu gibi birde motosiklet simülatörü olsa ne güzel olurdu, aklımda yapmaya tırstığım ne varsa denerdim :p bu videodaki gibi saçma olmazdı hem, başıma gelecekleri görmüş olurdum :)

Gelişimin otomobil simülatörü bozuk, iki makas atayım diyorum yok habire kaldırıma çıkıyo, gerçekte kaldırıma çıkmaz en fazla eds'ye girersin.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohh allaha şükür birileri videodan bahsetmiş benimde ilgimi çeken o oldu ondan ekledim yarışmak için koca bir piste ihtiyaç olduğu için kesitrmeden bence evlerinin falan arka bahçesinde böyle bir çözüm bulmuşlar haftasonu eylencesi gibi bir şey herhalde dikkat ederseniz motor kafa atıyor sanırım motorun arkasını kaldırıyorlar arka teker boşamı dönüyor öyle bir oluyor o aradaki adamda en önce en yüksek sürate çıkanı birinci ilan ediyor sanırım ben öyle anladım

Dyno makinasi uzerinde drag yapiyorlar , hayatimda gordugum en sacma sey bence.Bilgisayar oyunu gibi. :pr:

Hatun kişi muhabbeti bir kenara da, adamlar işi tehlikeye sokmadan oldukları yerde drag yapıyorlarç Dinamometre gibi birşey üstünde... Bunu ilk kez görüyorum. Çok iyi yaaa..

:p bu ne yaaa, o kadar adamı da nasıl toplamışsalar oraya:S sanki birşey yapıyorlar :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapdıkları gene çok tehlikeli motorlar vites atarken gene kafa atıyor motorun arkası bir kurtulsa allah muhafaza direk roket gibi uçarlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar